Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 14 noiembrie 2023. Maccabi Tel Aviv – Olympiakos, duelul care încinge spiritele în Euroliga

Cota 2 AZI 14 noiembrie 2023. Maccabi Tel Aviv – Olympiakos, duelul care încinge spiritele în Euroliga

Pariuri sportive

Comentarii

Începutul săptămânii este rezervat de meciurile din Euroliga, iar pariul Cota 2 de marţi este ales de la confruntarea dintre Maccabi Tel Aviv şi Olympiakos, echipe cu pretenţii în stagiunea actuală. Duelul va lua start la ora 21:05, ora României.

Cota 2 AZI 14 noiembrie 2023

Bonus la verificarea contului la Superbet pe toată durata lunii Noiembrie prin site-ul lui Andrei Dumitru. Maccabi Tel Aviv ocupă poziţia a şaptea în clasamentul Euroligii, deşi a jucat numai şase partide, în contextul în care a fost nevoită să stea la meciul cu Real Madrid de acum o etapă, din cauza conflictului care a izbucnit în zona Orientului Mijlociu. În ciuda problemelor întâmpinate de ţară, Maccabi Tel Aviv a reuşit să se concentreze pe partea sportivă, iar victoria de acum o etapă, acasă, cu Bayern, 93-90, dovedeşte acest aspect. 

Olympiakos nu a început conform aşteptărilor stagiunea actuală a Euroligii, deoarece a pierdut patru din primele şapte partide disputate, iar acum ocupă abia poziţia a zecea în clasament. Grecii au pierdut ultimele două meciuri jucate, în deplasarea de la Fenerbahce, 79-77, respectiv duelul de pe teren propriu cu Baskonia, 74-75. Înfrângerile la limită au generat frustrare în rândul jucătorilor, iar vizita pe care o vor efectua în Israel nu este într-un moment potrivit.

Cota 2 AZI 14 noiembrie 2023

Maccabi şi Olympiakos şi-au împărţit victoriile în stagiunea anterioară a Euroligii, fiecare echipă reuşind să-şi adjudece succesul pe teren propriu. Perspectiva unui succes astăzi este crucială pentru ambele formaţii, mai ales pentru gruparea oaspete, care îşi doreşte să nu prelungească seria negativă şi la finalul etapei curente. Un nou succes ar putea reprezenta urcarea pe locurile de play-off pentru Maccabi Tel Aviv, precum şi un avantaj enorm pentru etapele viitoare, mai ales că are un meci mai puţin disputat. Israelienii sunt favoriţi, au ca avantaje forma sportivă mult mai bună decât a adversarei de astăzi, dar şi aportul propriilor fani, un factor ce poate fi decisiv. Aşadar, alegem pariul „Handicap Maccabi Tel Aviv -3.5”, un pronostic pentru o victorie la o diferenţă de cel puţin patru puncte pentru Maccabi, care are oportunitatea de a ajunge la trei victorii consecutive în competiţie.                

PRONOSTIC: Maccabi Tel Aviv – Olympiakos – Handicap Maccabi Tel Aviv -3.5 @ 1.90        

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare