Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Criză fără precedent la FCSB! Ce fundaşi a luat Dică în lot pentru meciul din Cupă

Criză fără precedent la FCSB! Ce fundaşi a luat Dică în lot pentru meciul din Cupă

Superliga

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru meciul cu Unirea Alba Iulia, progamat mâine seară, de la 21:30, în direct pe Telekom Sport 1, iar Nicolae Dică va folosi foarte probabil o formaţie cu multe improvizaţii.

Trupa roş-albastră se confruntă cu multe probleme de lot în acest debut de sezon, iar Nicolae Dică a decis să ia în avionul de Cluj mai mulţi jucători de la echipa a doua, care au mari şanse să debuteze în tricoul vicecampioanei, în partida din şaisprezecimile Cupei României.

Bălaşa şi Momcilovic, out! Planic ar putea fi menajat
Cele mai mari probleme ale roş-albaştrilor sunt în defensivă, acolo de unde Marko Momcilovic şi Mihai Bălaşa vor lipsi pentru o bună perioadă de timp, iar singurul stoper de meserie apt în acest, Bogdan Planic, a acuzat şi el uşoare probleme medicale şi va fi foarte probabil menajat. Astfel, Dică a decis să cheme la prima echipă doi fundaşi de 18 ani: Daniel Cană şi Marian Botezatu.

Din lotul pentru meciul cu Unirea Alba Iulia va face şi atacantul Daniel Toma (18 ani).

"Planic este aproape bine şi, dacă va fi apt la meciul cu Hermannstadt, cred că îl va ajuta pe cel cu care va face cuplu în centrul defensivei. Bălaşa va lipsi în jur de două luni, are întindere de ligament de gradul doi spre gradul trei!", a declarat Mihai Stoica la plecarea spre Cluj.

Afla mai multe despre: fcsbdicacupa romanieilot 

viewscnt
Articole similare