Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a ajuns meciul cu Iaşi ca o finală de Champions League. VIDEO | Discursul care s-a auzit în vestiarul lui Dinamo

Cum a ajuns meciul cu Iaşi ca o finală de Champions League. VIDEO | Discursul care s-a auzit în vestiarul lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Aflat într-o perioadă foarte delicată la Dinamo, Vasile Miriuţă avea neapărată nevoie de victorie cu CSM Poli Iaşi (câştigat cu 2-1). Antrenorul în vârstă de 49 de ani a pregătit meciul ca şi cum ar fi o finală şi le-a pus jucătorilor un filmuleţ motivaţional.

Înainte de partida cu CSM Poli Iaşi, Dinamo era abia pe locul 7 în clasament, la patru puncte de prima poziţie care asigură prezenţa în play-off. Lipsa rezultatelor l-au adus în pragul demiterii şi numai refuzul lui Claudiu Niculescu de a o prelua pe Dinamo l-a menţinut în funcţie. Miriuţă era obligat să câştige cu CSM Poli Iaşi.

Tehnicianul lui Dinamo a conştientizat greutatea acestei partide şi a pregătit-o de parcă ar fi fost o finală. În vestiar, Vasile Miriuţă le-a pus jucătorilor un colaj cu meciuri din care Dinamo a ieşit învingătoare, dar şi cu partide importante din fotbalul european. Pe fundal a pus celebrul discurs ”Win at all costs”. Şi i-a ieşit. Dinamo a câştigat cu 2-1 în faţa unei echipe care a învins-o pe FCSB, în etapa trecută.

În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe locul 7, dar s-a apropiat la un singur punct de Astra, care urmează să joace cu FCSB, un meci în care dinamoviştii sunt nevoiţi să-şi susţină mare rivală.

Afla mai multe despre: dinamovasile miriutacsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare