Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a anihilat Gică Hagi Rapidul fără să vadă victoria giuleştenilor cu FCSB: "Nu m-am uitat la meci. Aşa am făcut analiza" | EXCLUSIV

Cum a anihilat Gică Hagi Rapidul fără să vadă victoria giuleştenilor cu FCSB: "Nu m-am uitat la meci. Aşa am făcut analiza" | EXCLUSIV

Farul

Comentarii

Farul Constanţa s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva celor de la Rapid Bucureşti în primul meci al play-off-ului Superligii.

Constănţenii au surprins pe Giuleşti la debutul în play-off. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu scorul de 2-1 împotriva unei echipe cu pretenţii la titlu, şi a încetinit Rapidul în drumul spre primul titlu din ultimii 20 de ani.

Gică Hagi a vorbit despre modalitatea prin care a analizat partida de debut în play-off, în faţa Rapidului. "Regele" a dezvăluit faptul că nu a urmărit partida din ultima etapă a sezonului regulat dintre Rapid şi FCSB, încheiată cu o victorie clară a giuleştenilor, cu scorul de 4-0. În schimb, managerul tehnic al Farului Constanţa a optat pentru o analiză a meciului din turul campionatului, împotriva Rapidului.

Pe ce meci s-a bazat analiza lui Gică Hagi

"Nici nu m-am uitat la meci. Analiza am făcut-o între noi şi ei, meciul din tur. Se juca şi alt sistem în iarnă, am marcat 3 goluri, goluri care n-au fost validate. Am jucat un meci foarte bun. (n.r. - N-ai văzut meciul lor cu FCSB?) Nu. Când analizezi adversarul e mult mai bine să te uiţi la meciurile directe, aveam două meciuri directe. Am crezut că e mult mai bine să spun echipei ce am făcut noi cu ei, nu ce au făcut alţii.", a declarat Gică Hagi, în direct, la emisiunea Sport Report.

Patru puncte a fost distanţa dintre Rapid şi FCSB, înainte de prima etapă din play-off. Vice-campioana României s-a desprins la şapte puncte de rivali, dar are un meci dificil în a doua etapă din play-off.

FCSB, echipa antrenată de cipriotul Elias Charalambous se va deplasa la Ovidiu pentru un meci cu Farul, în a doua etapă din play-off.

Afla mai multe despre: fcsbrapidgica hagifarulfarul constanta 

viewscnt
Articole similare