Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cum a fost prima oară în vestiarul lui AC Milan?”. Florin Răducioiu: ”Nu-mi venea să cred”. După cine s-a uitat: ”Nu era. A venit după” | EXCLUSIV

”Cum a fost prima oară în vestiarul lui AC Milan?”. Florin Răducioiu: ”Nu-mi venea să cred”. După cine s-a uitat: ”Nu era. A venit după” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Florin Răducioiu a împlinit de curând vârsta de 54 de ani şi a lăsat în spate o carieră de fotbalist încununată cu multe succese şi performanţe. Printre acestea se numără şi faptul că a făcut parte din marea echipă a lui AC Milan de la mijlocul anilor 90.

Florin Răduciouiu a fost cel de-al treilea invitat al noii rubrici marca Orange Sport, "Întrebaţi şi voi", pe canalul nostru oficial de YouTube.

După ce Mihai Stoica a fost primul, iar Basarab Panduru l-a urmat, a venit şi rândul lui Florin Răducioiu să răspundă celor mai populare şi inedite întrebări despre el şi cariera sa de fotbalist, întrebări venite din partea comunităţii Orange Sport de pe YouTube.

Printre întrebările primite de la internauţi s-a numărat şi următoarea, pe care moderatorul emisiunii, Dan Udrea, a citit-o:

”Cum a fost prima oară când ai intrat în vestiarul lui AC Milan şi să joci alături de asemenea jucători imenşi pentru că echipa aia era, realmente, fabuloasă. Lângă cine te-ai aşezat în vesitar prima dată?”.

Florin Răducioiu, emoţionat: ”Prima dată m-am uitat la idolul meu. Nu era în vestiar”

Florin Răducioiu a fost cuprins de o reală emoţie când şi-a amintit de acest moment unic şi important din cariera sa. Şi-a revenit în simţiri şi a răspuns:

”Am fost pătruns de mare emoţie şi de o mare nelinişte. Nu-mi venea să cred că sunt lângă aceşti mari campioni. Prima dată m-am uitat la idolul meu, Marco van Basten. Nu îl văzusem iniţial, nu era în vestiar. El a venit după aceea.

M-am aşezat lângă Daniele Massaro, în stânga mea, şi în dreapta mea era Sebastiano Rossi. Van Basten era câteva locuri mai în dreapta mea. Prima impresie a fost... am fost copleşit şi să-l văd pe Van Basten în carne şi oase”, a declarat Răducioiu, la emisiunea "Întrebaţi şi voi", de pe YouTube Orange Sport.

Fostul mare atacant al naţionalei României a răspuns şi la alte întrebări care i-au fost adresate: de ce nu mai antrenează sau care este marele său regret din cariera de jucător de fotbal.

Florin Răducioiu a evoluat la AC Milan în sezonul 1993-1994 şi a făcut parte din echipa care a luat UEFA Champions League în 1994. În acelaşi an, a devenit şi campion al Italei, dar şi câştigător al Cupei Italiei alături de ”diavolul” milanez.

Afla mai multe despre: florin raducioiuac milanserie a 

viewscnt
Articole similare