Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce nu antrenează Florin Răducioiu, deşi are licenţa Pro şi un nume important. Motivul dezvăluit: "Recunosc!" | EXCLUSIV

De ce nu antrenează Florin Răducioiu, deşi are licenţa Pro şi un nume important. Motivul dezvăluit: "Recunosc!" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu este al treilea invitat al noii rubrici Orange Sport, pe canalul nostru oficial de YouTube, "Întrebaţi şi voi".

Fostul mare atacant al "Generaţiei de Aur" a fost invitatul lui Dan Udrea. Răducioiu a primit întrebări din partea comunităţii Orange Sport de pe YouTube. Sute de întrebări pentru fostul atacant al echipei naţionale au fost primite în secţiunile de comentarii ale emisiunilor postate, pe YouTube.

Răducioiu a dezvăluit ce l-a oprit din a continua o carieră în antrenorat, o carieră pe care a început-o în urmă cu aproximativ zece ani de zile. Fostul atacant al celor de la AC Milan a dezvăluit că preferă actuala sa ocupaţie, faţă de viaţa unui antrenor, o carieră care necesită sacrificiu, din cauza cantonamentelor şi a lungilor deplasări.

Florin Răducioiu: "Mi-am dat seama că e prea greu"

"Din păcate, ideea iniţială a fost aceea de a deveni antrenor, acum 10 sau 11 ani am luat această licenţă, licenţa Pro UEFA, cu gândul de a deveni antrenor. Am încercat să antrenez la nivel de juniori, am făcut-o cu oarecare succes la echipa naţională şi un pic la academia Atletico Madrid, dar la nivel de juniori.

Mi-am dat seama că e prea greu, e prea complicat, pentru mine. Sincer, nu voiam să reîncep o carieră de antrenor, să reîncep un fel de... ceea ce aş fi fost ca jucător, să merg în cantonamente. M-am gândit, recunosc, un pic la mine, nu voiam să mai am de a face cu cantonamente, cu tot felul de deplasări. Am vrut mai mult pentru mine.", a declarat Florin Răducioiu, la emisiunea "Întrebaţi şi voi".

În scurta sa carieră în antrenorat, Raducioiu a antrenat echipa naţională la categoriile de vârstă U15, U16 şi U17, între 2012 şi 2015. Acesta a petrecut o perioadă şi la AC Milan, din postura de scouter. Ultima sa implicare în cadrul unui club a fost poziţia de director sportiv al celor de la Dinamo, în 2022.

Afla mai multe despre: florin raducioiuechipa nationalaflorin raducioiu antrenor 

viewscnt
Articole similare