Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, al treilea invitat al emisiunii "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport. Fostul atacant a răspuns întrebărilor fanilor noştri de pe YouTube

Florin Răducioiu, al treilea invitat al emisiunii "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport. Fostul atacant a răspuns întrebărilor fanilor noştri de pe YouTube

Fotbal intern

Comentarii

Florin Răducioiu (54 de ani), a fost invitatul lui Dan Udrea la emisiunea "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport, care poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Fostul atacant al echipei naţionale, Florin Răducioiu, a fost invitatul lui Dan Udrea la a treia ediţie a emisiunii "Întrebaţi şi voi", un proiect Orange Sport care implică comunitatea noastră de pe YouTube. Răducioiu a răspuns celor mai interesante întrebări adresate de fanii Orange Sport, pe contul nostru oficial de YouTube.

Primul invitat al emisiunii a fost Mihai Stoica, Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB. A urmat prezenţa lui Basarab Panduru, la emisiunea "Întrebaţi şi voi". "Pandi" a vorbit despre o posibilă revenire în antrenorat, experienţele sale din studioul Orange Sport, cât şi despre cota sa de piaţă, dacă ar fi jucat fotbal în prezent.

Florin Răducioiu, întrebat despre experienţa sa la AC Milan, în cadrul emisiunii "Întrebaţi şi voi"

Atacantul care a făcut parte din atacul "Generaţiei de Aur" a primit mai multe întrebări din partea fanilor noştri. Vă mulţumim pe această cale pentru feedback-ul oferit, cât şi pentru sutele de comentarii şi întrebări pregătite pentru invitaţii noştri. 

"Am fost pătruns de o mare emoţie şi de o mare nelinişte, nu îmi venea să cred că sunt lângă aceşti campioni. Primul lucru la care m-am uitat a fost idolul meu, Marco Van Basten, pe care nu-l văzusem iniţial pentru că nu era. M-am aşezat lângă Daniel Massaro, era în stânga mea şi în dreapta mea era Sebastiano Rossi. Van Basten era la câteva locuri, în dreapta mea. Copleşitor, să-l văd pe Van Basten în carne şi oase.", a răspuns Florin Răducioiu, în cadrul emisiunii "Întrebaţi şi voi".

Suntem 130.000 pe Youtube, vă mulţumim pentru sprijin şi pentru susţinere şi vă încurajăm să urmăriţi în continuare conţinutul Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: florin raducioiuintrebati si voiorange sport 

viewscnt
Articole similare