Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Petrolului l-au vizitat pe Marius Şumudică. Din ce motiv a refuzat tehnicianul propunerea clubului: "Cu tot respectul"

Suporterii Petrolului l-au vizitat pe Marius Şumudică. Din ce motiv a refuzat tehnicianul propunerea clubului: "Cu tot respectul"

Petrolul

Comentarii

Marius Şumudică a refuzat oferta celor de la Petrolul Ploieşti de a prelua echipa, în timpul acestui campionat.

Tehnicianul român, campion cu Astra Giurgiu, a refuzat propunerea conducerii celor de la Petrolul Ploieşti de prelua echipa în această primăvară. Petrolul a ratat calificarea în play-off-ul din Superliga în ultimele etape ale sezonului regulat. Sub comanda lui Florin Pîrvu, "lupii galbeni" au ajuns în play-out.

Marius Şumudică a invocat un motiv pentru care a fost nevoit să refuze propunerea ploieştenilor. Fostul antrenor al celor de la Gaziantep a aflat o informaţie importantă, în faza finală a negocierilor cu echipa din Ploieşti. Şumudică a dezvăluit detalii şi din interacţiunea sa cu liderii galeriei şi suporterii echipei, care i-au scandat numele, în faţa casei sale.

Marius Şumudică: "Au venit suporterii la mine acasă"

"Şi azi dimineaţă m-au sunat. De la Petrolul, nu stau să mă ascund... Au venit suporterii la mine acasă... Au venit în faţa casei, am vorbit cu liderii, m-au sunat şi suporterii. Au început să-mi scandeze numele.

În fine... Lucruri frumoase, care te mişcă. Dar în momentul ăsta nu sunt pregătit să preiau nicio echipă până la vară.", a declarat Marius Şumudică, pentru GSP.

Însă, Şumudică a invocat factorul care a dus la decizia sa de a refuza Petrolul. Faptul că formaţia ploieşteană nu are licenţa pentru cupele europene, fapt care nu îi permite să participe în barajul pentru un loc în preliminariile UEFA Conference League, în acest sezon.

"Mi-e un pic jenă de Marian Copilu. Am colaborat bine la CFR, dar nu sunt pregătit şi nu pot să mă duc să antrenez o echipă o lună şi jumătate. Neştiind ce se va întâmpla acolo. Nu sunt antrenorul care să mă duc şi să antrenez o lună şi jumătate Petrolul. Cu tot respectul, este un brand.

Vă spun ceva! Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licenţa pentru cupele europene... Eu voiam să joc barajul!", a continuat Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicapetrolulsuperligagaziantep 

viewscnt
Articole similare