Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Superliga? Anunţ despre noul antrenor: "Mă voi întâlni cu patronul. Suntem pe drumul cel bun" | EXCLUSIV

Surpriză în Superliga? Anunţ despre noul antrenor: "Mă voi întâlni cu patronul. Suntem pe drumul cel bun" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Una dintre echipele de tradiţie din Superliga are nevoie de un impuls atât din punct de vedere sportiv, cât şi pe plan financiar, iar preşedintele a oferit ultimele detalii din jurul clubului.

Petrolul speră până la final că va da lovitura cu Marius Şumudică: "Mâine vom lua o decizie"

Va fi un play-out strâns în Superliga până la finalul sezonului, cu mai multe echipe care joacă pentru evitarea retrogradării. Din informaţiile Orange Sport, doar două echipe din play-out ar urma să-şi depună dosarul pentru cupe europene

În perioada în care campionatul este întrerupt, Petrolul încearcă să rezolve situaţia de pe banca tehnică. Şefii "lupilor galbeni" l-au contactat pe Marius Şumudică, cel care a oferit un răspuns public, însă în culise prahovenii încă speră că-l vor convinge pe campionul României cu Astra. 

Preşedintele de la Petrolul, Claudiu Tudor, a spus că negocierile au fost conduse de patronul Marian Copilu, iar o decizie finală va fi luată şi anunţată joi, în privinţa sosirii lui Marius Şumudică pe banca tehnică. 

Echipa de pe locul 10 a fost condusă, în victoria cu 1-0 contra lui FCU Craiova, de interimarul Florin Stîngă. 

"Ştiu că s-a vehiculat mult numele lui Marius Şumudică, l-am lăsat pe domnul Marian Copilu să discute această problemă, dânsul având şi o relaţie de prietenie. În scurt timp mă voi întâlni cu Marian Copilu şi mâine vom lua o decizie în acest sens. 

Momentan îl avem antrenor pe Florin Stîngă, asta e ce vă pot spune despre antrenor", a declarat Claudiu Tudor pentru Orangesport.ro. 

Claudiu Tudor anunţă că s-au plătit câteva dintre datoriile clubului

Conducătorul a mai spus că Petrolul, care se confruntă cu dificultăţi financiare, a mai scăpat de câteva dintre datoriile care "au sufocat" gruparea, în ultima perioadă. 

"Legat de partea financiară pot spune că sâmbătă s-a plătit o parte dintre datorii. Din acest punct de vedere suntem pe drumul cel bun. 

Săptămâna aceasta vom avea un răspuns şi în privinţa licenţei pentru cupele europene. La UEFA, lucrurile usnt stricte şi trebuie să aliniem şi noi ca atare", a mai spus Claudiu Tudor, pentru Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: marian copiluclaudiu tudormarius sumudicaantrenor petroluldatorii petroluldatorii petrolul 

viewscnt
Articole similare