Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De cine se teme antrenorul Stelei Roşii înaintea returului cu CFR: ”E un jucător, Alibec, îl ştiu de la Inter”

De cine se teme antrenorul Stelei Roşii înaintea returului cu CFR: ”E un jucător, Alibec, îl ştiu de la Inter”

CFR Cluj

Comentarii

Dejan Stankovic, antrenorul Stelei Roşii Belgrad, a susţinut o conferinţa de presă înaintea returului cu CFR Cluj, din play-off-ul Europa League.

Dejan Stankovic şi Denis Alibec au împărţit cândva un vestiar la Inter, în jurul anului 2010. În cele două apariţii făcute de român pentru giganţii italieni, actualul antrenor al Stelei Roşii se afla deja pe teren. 10 ani mai târziu, iar cei doi se înfruntă în play-off-ul Europa League, după cariere diametral opus.

Denis Alibec a fost un jucător bun pentru Liga 1, dar a dezamăgit la nivel înalt. Stankovic a avut o carieră incredibilă ca fotbalist, iar acum construieşte una asemenea ca antrenor. Deşi cei doi se cunoşteau în urmă cu mulţi ani, sârbul nu a uitat de talentul lui Alibec.

Vorbind despre returul cu CFR Cluj, Stankovic a fost întrebat dacă se teme de cineva. Tehnicianul Stelei Roşii a răspuns prompt că ar fi un jucător advers pe care îl consideră periculos, Denis Alibec, pe care îl cunoaşte de când era la Inter.

De cine se teme antrenorul Stelei Roşii înaintea returului cu CFR

”Vom juca împotriva unui club foarte serios, care are o istorie foarte bogată. Este clar că vom juca fără menajamente şi vom trata serios meciul. Este adevărat că e mai bine să ai în spate un 4-0 în tur, decât un 0-0, dar suntem un club serios şi vom trata partida cu cea mai mare atenţie şi seriozitate.

(n.r. dacă se teme de cineva de la CFR) Este un jucător, Denis Alibec, pe care îl ştiu de când eram la Inter, jucător care a intrat împotriva noastră şi a jucat ultimele 15 -20 de minute şi a arătat că are acelaşi talent de când juca la Inter”, a declarat Dejan Stankovic.

Afla mai multe despre: cfr clujsteaua roşie belgradcfr steaua roşiedejan stankovicdenis alibec 

viewscnt
Articole similare