Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, pregătit să spele ruşinea înaintea returului cu Steaua Roşie: ”Minunile nu sunt în fiecare zi, dar vrem să câştigăm pentru fani şi orgoliu”

Alex Chipciu, pregătit să spele ruşinea înaintea returului cu Steaua Roşie: ”Minunile nu sunt în fiecare zi, dar vrem să câştigăm pentru fani şi orgoliu”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca returul din play-off-ul Europa League, joi seara, în faţa Stelei Roşii Belgrad. După 4-0 în tur, ardelenii au şanse minime să prindă mai mult decât grupele Conference League.

CFR Cluj s-a făcut de râs în turul play-off-ului Europa League, în faţa Stelei Roşii Belgrad. După 4-0 în Serbia, ardelenii şi-au pierdut orice şansă realistă de a prinde grupele, urmând, cel mai probabil, să joace în Conference League, în sezonul inaugural al noii competiţii europene.

Însă, cu returul oricum rămas de jucat, clujenii au şansa de a îşi repara, măcar parţial, reputaţia. Greşelile defensive au îngropat-o pe campioana României în prima manşă, iar jucătorii CFR-ului vor fii motivaţi să mai spele din ruşinea din tur.

Înaintea meciului de la Cluj, Alex Chipciu a vorbit despre şansele echipei sale. Fostul fotbalist de la FCSB a declarat că ardelenii îşi propun să se impună, indiferent dacă victoria pe care o vor obţine le va aduce calificarea sau nu.

Alex Chipciu, pregătit să spele ruşinea înaintea returului cu Steaua Roşie

”Echipa este motivată să facă un meci bun, în primul rând să câştigăm, cred că acesta este principalul obiectiv. Şi, în funcţie de ce ne va oferi meciul, noi vrem să profităm de toate ocaziile. Ei ne-au bătut 4-0 acolo...

Şi noi putem să înscriem goluri, dar clar că nu va fi uşor, minunile nu sunt în fiecare zi, dar noi sperăm, sperăm să facem un meci bun, să câştigăm pentru oamenii care vin şi pentru orgoliul nostru de fotbalişti.

Dacă ar fi să fac o comparaţie între Steaua Roşie şi Young Boys, cred că e diferenţă mare în favoarea celor de la Young Boys ca valoare şi cred că puteam profita, dar asta e, se mai întâmplă să şi pierzi la scoruri mari”, a declarat Alex Chipciu.

Afla mai multe despre: cfr clujalex chipciucfr steaua roşie 

viewscnt
Articole similare