Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De unde a pornit conflictul: Dorinel Munteanu l-a înjurat pe Robert Niţă, chiar sub ochii fiului său: ”V-a deranjat că mi-am apărat familia?”

De unde a pornit conflictul: Dorinel Munteanu l-a înjurat pe Robert Niţă, chiar sub ochii fiului său: ”V-a deranjat că mi-am apărat familia?”

Superliga

Comentarii

Robert Niţă a rupt răcerea, după declaraţiile lui Dorinel Munteanu, de la finalul partidei FC Voluntari - Oţelul Galaţi 1-1. Fostul atacant al Rapidului a povestit un episod petrecut în actualul sezon al Superligii, în care, după spusele sale, a fost înjurat de ”Neamţ”, chiar sub privirile fiului său, Andreas, care evoluează la FC Voluntari.

După FC Voluntari - Oţelul Galaţi, meci petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, Dorinel Munteanu a avut o dispută cu Robert Niţă, prezent în tribunele Stadionului Anghel Iordănescu, pe care l-a criticat, pentru că ar fi ”comentat” la o fază petrecută pe teren.

Cum s-a iscat scandalul dintre Dorinel Munteanu şi Robert Niţă. Faza din Voluntari - Oţelul care l-a scos din sărite pe antrenor gălăţenilor

Robert Niţă a dezvăluit că a rămas surprins de reacţia lui Dorinel Munteanu, deoarece cei doi foşti fotbalişti s-au salutat după fluierul final, iar nimic nu anunţa reacţia acidă a ”Neamţului” de la flash-interviu.

Conflictul dintre Dorinel şi Robert Niţă ar fi pornit de la o fază de joc, petrecută în repriza a doua, la scorul de 1-0 pentru Voluntari, la care ar fi cerut ca mingea să fie trimisă în afara terenului de către gălăţeni, după ce un fotbalist al gazdelor a acuzat probleme medicale.

”Domnul Munteanu a zis că sunt angajat la Voluntari. Era surescitat după rezultatul de egalitate. Eu cu domnul Munteanu nu am avut absolut niciun dialog. 

Ne-am salutat înainte de meci, pentru că întâmpător eu am jucat la Galaţi şi mai sunt oameni acolo alături de care am lucrat, maseuri, staff medical şi aşa mai departe.

După meci a venit şi m-a salutat. Am privilegiul ăsta (n.r. de a apărea la TV), cum are şi dânsul privilegiul că suporterii Oţelului au reînfiinţat echipa de fotbal şi i-au dat dânsului posibilitatea să antreneze, că în rest a mai antrenat şi printre locuri.

L-am felicitat, i-am urat baftă şi drum bun! După un sfert de oră au început prietenii să îmi scrie: <<Mamă, ce ai făcut!>> A venit preşedintele Cristi Munteanu, ne-am luat în braţe.

Eu am ţipat. La meciurile la care merg, mă duc ca suporter, nu ca specialist. Da, am ţipat. Domnul Munteanu, de unde era situat şi unde stau eu în tribună, nu mă putea vedea, pentru că eu stau pe rândul 3, după banca de rezerve a gazdelor. Poate să mă fi recunoscut după voce, sau să mă fi văzut prin copertină.

Eu îl întreb pe domnul Munteanu:<< Dacă copiii dumnealui ar juca fotbal, dânsul s-ar duce pe stadion şi s-ar manifesta ca un imparţial, sau ar vrea binele familiei?>>

Dacă nu sunt impraţial că vreau binele copilului meu, îmi cer scuzele faţă de domnul Dorinel Munteanu!

Nu am avut niciun dialog (n.r. cu Dorinel Munteanu). <<Opreşte, bă, jocul!>> Era un jucător de la Voluntari căzut în faţa băncii de rezerve, pe o fază de atac a Oţelului şi a oprit arbitrul o acţiune promiţătoare de atac, nu ştiu dacă din cauză că am ţipat eu.

Mă, dacă ai ceva să îmi spui şi vii după meci să mă saluţi... M-am oprit în faţa autocarului, vino, mă şi spune-mi: <<Bă, Roberte...>>”, a spus Niţă, la Fanatik.

Dorinel Munteanu l-a înjurat pe Niţă, de faţă cu fiul său: ”M-a bălăcărit!”

Robert Niţă a povestit un episod petrecut în turul campionatului, în confruntarea dintre Oţelul şi Voluntari, disputată la malul Dunării.

Atunci, Oţelul a condus cu 2-0 la pauză, însă ilfovenii au egalat cu două goluri fulger, marcate în minutele 77 şi 80, şi au plecat cu un punct nesperat de la Galaţi, golul egalizator fiind marcat chiar de Andreas Niţă, fiul lui Robert.

Fostul atacant a dezvăluit că, după meci, ar fi fost înjurat de Dorinel Munteanu, în momentul în care a coborât la vestiare pentru a-şi felicita fiul.

”După meciul de la Galaţi din tur, care s-a terminat 2-2, eram foarte bucuros că fiul meu marcase şi am coborât pe tunel şi i-am spus: <<Bravo, bă!>>, nevăzându-l pe domnul Munteanu, nu am ieşit să spun cum m-a bălăcărit domnul Munteanu!

(n.r. Te-a înjurat?) Da, că <<de ce îmi felicit fiul?>> <<Bă, sunteţi pe la spate, aţi luat un punct!>> L-am înţeles, este echipa lui, este supărat că s-a terminat 2-2, după ce a condus 2-0 la pauză, dar nici nu m-am dus după colţ să îi zic: <<Te pup, pa!>>

Cristi Munteanu, Cristi Sârghi au venit, m-au luat în braţe şi mi-au spus că un punct este echitabil. Îi înţeleg frustrarea, pentru că Dorinel se situează pe primele trei locuri la nivel salarial, dar echipa nu este de primele şase.

Domnul Munteanu, dacă asta v-a deranjat atât de mult, că mi-am apărat familia, mergeţi în Germania unde aţi făcut carieră!”, a adăugat Robert Niţă.

Afla mai multe despre: fc voluntarisuperligaoţelul galaţidorinel munteanurobert nita 

viewscnt
Articole similare