Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dennis Man, lăudat de campionul mondial împotriva căruia a înscris! Inzaghi: "S-au văzut calităţile adversarului". Ce a mai spus antrenorul

Dennis Man, lăudat de campionul mondial împotriva căruia a înscris! Inzaghi: "S-au văzut calităţile adversarului". Ce a mai spus antrenorul

Serie A

Comentarii

Antrenorul lui Benevento, Filippo Inzaghi, i-a evidenţiat pe Cornelius şi Dennis Man la faza la care echipa sa a fost egalată şi la care românul a marcat. De asemenea, italianul a analizat şi meciul terminat la egalitate, scor 2-2, cu Parma.

Filippo Inzaghi l-a lăudat pe Dennis Man pentru faza faza golului marcat

Unul dintre atacanţii importanţi din istoria Italiei, Filippo Inzaghi, campion mondial, dublu câştigător al Ligii Campionilor şi triplu campion în Serie A, are ca obiectiv salvarea de la retrogrdare în acest sezon. 

Antrenorul lui Benevento, echipa împotriva căreia Dennis Man a marcat în minutul 88, a analizat remiza: "Dacă Serie A ar fi început acum, Parma s-ar fi luptat pentru un alt obiectiv. Echipa lor a fost foarte bună. Noi am avut ocazia de a face 2-0 prin Lapadula. Dacă nu închizi meciul, e reu apoi. Ei au evoluat cu jucători importanţi cu calităţi importante şi îmi pare rău de golul primit pe final. Avem opt puncte avantaj, ne apropiem de visul nostru, atâta vreme vom continua aşa, umili", a spus Inzaghi. 

Întrebat despre ce i-a lipsit lui Benevento pentru a câştiga, fostul atacant l-a apreciat, în schimb, pe Dennis Man: "La al doilea gol primit, Cornelius a fost imbatabil la jocul aerian, iar pe respingere Denis Man a trimis impresionant. S-au văzut calităţile adversarului. Noi trebuia să închidem meciul în prima repriză. Ne vom menţine avantajul dacă vom păstra acelaşi spirit", a mai spus antrenorul lui Benevento. 

Dennis Man a primit laude şi din partea presei locale, cea care i-a acordat cea mai mare notă din echipa Parmei pentru golul şi prestaţia din Serie A. 

  • 10 meciuri, 1 gol şi 1 o pasă decisivă sunt cifrele lui Dennis Man la Parma, în acest sezon. 

Parma a rămas pe locul 19, cu 20 de puncte, penultimul din Serie A. Torino e ultima echipă care se salvează, iar aceasta e la trei puncte în faţa Parmei, dar avea şi două meciuri mai puţine, înaintea meciului cu Juventus. 

VIDEO Benevento - Parma 2-2. Dennis Man a adus un punct Parmei, printr-un gol superb marcat în minutul 88

Afla mai multe despre: dennis mandennis man goldennis man parmaparmabenevento parmadennis man serie a gol 

viewscnt
Articole similare