Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă despre Costel Gâlcă: ”A fost la un pas să bată un suporter în benzinărie”. Momentul în care antrenorul Craiovei şi-a ieşit din minţi | EXCLUSIV

Dezvăluire incredibilă despre Costel Gâlcă: ”A fost la un pas să bată un suporter în benzinărie”. Momentul în care antrenorul Craiovei şi-a ieşit din minţi | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Constantin Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova şi a revenit în Superliga după nouă ani petrecuţi în campionatele din străinătate.

La o săptămână distanţă după plecarea lui Ivaylo Petev, Universitatea Craiova a anunţat în mod oficial numirea lui Costel Gâlcă pe banca tehnică a echipei. Principalul obiectiv al fostului mijlocaş pentru sezonul actual este clasarea pe locul doi în Superliga. În acest moment, oltenii sunt pe poziţia a treia, cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, ocupanta locului doi.

Momentul în care Constantin Gâlcă şi-a ieşit din minţi! Antrenorul Craiovei a fost la un pas să se bată cu un suporter

Nicolae Dică, invitat în studioul Orange Sport, a povestit un episod din perioada în care cei doi se aflau pe banca FCSB-ului, Dică fiind antrenor secund, iar Gâlcă principal.

După o partidă nereuşită, un suporter frumos al echipei roş-albaştre s-a întâlnit cu Gâlcă într-o benzinărie şi i-a adresat cuvinte grele. Dică a dezvăluit că noul antrenor al Universităţii Craiova a luat ”foc” după ce a auzit vorbele rostite de suporter şi a fost cu greu oprit să nu se ia la bătaie cu fanul nemulţumit.

”Da, am lucrat un an de zile împreună (n.r. cu Gâlcă), am fost în staff. E un antrenor foarte bun, cred că se pliază pe ce este la Craiova, că după cum ştiţi oamenii la Craiova sunt impulsivi, iar el e tipul de om şi antrenor liniştit, dă o libertate mare în timpul jocului fotbaliştilor, aşa era la Steaua (n.r.-FCSB), nu ştiu dacă s-a schimbat, că au trecut nouă ani.

Au fost momente la Steaua (n.r.-FCSB) când s-a enervat.

La pauza unui meci, când jucătorii nu făceau ce făcea el, atunci se schimba tonul vocii. Cel mai nervos l-am văzut după o înfrângere, când a fost înjurat  de un suporter stelist, rău de tot, ne-am oprit la benzinărie şi abia l-am ţinut să nu-l bată pe ăla.

A fost total schimbat, e foarte calm, dar... Da îl înjurase în timpul jocului, apoi s-au întâlnit în benzinărie, nu mai ştiu deplasarea. Au fost faţă în faţă, s-au oprit suporterii, iar atunci l-am văzut cel mai nervos. Mereu este calm, rar îl scoţi din stilul ăsta al lui.

La Craiova, cum sunt ei impulsivi şi un antrenor impulsiv sunt două pietre tari. 

Petev, când a venit la Craiova, s-a spus că e agresiv, dur, are reguli şi uite că n-a reuşit. Cei din Bulgaria aşa l-au caracterizat, că ţine la anumite lucruri şi n-a reuşit. Costel poate reuşi, dar trebuie să i se dea libertate şi să facă ce gândeşte el cu staff-ul”, a spus Nicolae Dică, la Orange Sport. 

  • Constantin Gâlcă este antrenorul alături de care FCSB a câştigat ultimul tilu, în 2015.

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovafcsbconstantin gâlcă 

viewscnt
Articole similare