Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DOPAJ la echipa naţională a României? Fostul medic rupe tăcerea şi face acuzaţii extrem de grave: "Am fost forţat!"

DOPAJ la echipa naţională a României? Fostul medic rupe tăcerea şi face acuzaţii extrem de grave: "Am fost forţat!"

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu incendiar acordat Gazetei Sporturilor, Pompiliu Popescu povesteşte că un selecţioner i-a cerut să le dea fotbaliştilor ceva interzis, care să-i facă mai buni. Un fotbalist a cerut şi el o substanţă-minune, cu un gest de tip obişnuit să-şi înţepe venele!

"Am fost forţat! Nu am cedat niciodată pentru că mi-am dat seama dintotdeauna ce înseamnă dopingul. Am vrut să apăr şi jucătorii şi să mă apăr şi pe mine din punct de vedere juridic şi al reputaţiei. Dacă recurgi la doping nu eşti medic! Ca medic, ar trebui să ai o conştiinţă care să te oprească, deşi ai în mână nişte posibilităţi, tentaţii. Ai viaţa omului în răspunderea ta! Nu poţi să dai viaţa lui la schimb pentru anumite interese de moment! 

Dacă ar fi pe moarte Burleanu, viaţa lui ar depinde de intervenţia mea, aş face totul să-l ajut! Cu tot sufletul! Asta e profesia, e un mod de a înţelege existenţa, e un jurământ. Un antrenor mi-a cerut asta. Permiteţi-mi să nu-i dau numele. Nu încă! Şi am mai fost forţat şi de un jucător. Venea şi-mi întindea...(Face semn cu braţul întins pentru injecţie, gata de înţepat venele)", a spus Pompescu.

Afla mai multe despre: pompiliu popescuechipa nationaladopajscandaldezvaluiri 

viewscnt
Articole similare