Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Elias Charalambous, avertisment înainte de Sepsi - FCSB: ”A câştigat pe terenului Rapidului”

Elias Charalambous, avertisment înainte de Sepsi - FCSB: ”A câştigat pe terenului Rapidului”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a prefaţat duelul cu Sepsi OSK, din prima rundă a returului din play-off.

FCSB o va întâlni pe Sepsi, în deplasare, miercuri, 24 aprilie, de la ora 21:45, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii României.

Formaţia roş-albastră este foarte aproape de un titlu pe care îl aşteaptă de nou ani. Este în vârful clasamentului, cu un avans de 11 puncte faţă de ocupanta locului doi, Universitatea Criaiova.

Charalambous, pregătit de titlu: ”Jucătorii mei sunt într-o formă bună”

În conferinţa de presă premergătoare partidei de la Sfântu Gheorghe, Elias Charalambous a atras atenţia cu privire la jocul ofensiv făcut de Sepsi.

”O să înfruntăm o echipă căreia îi place să joace fotbal, am văzut şi la ultimul meci, chiar dacă a pierdut, că a fost echipa care a avut posesia, o echipă care a câştigat pe terenului Rapidului, aşa că ştim că va fi foarte greu pentru noi.

Jucătorii mei sunt într-o formă bună în acest play off şi sper ca mâine o să ne arătăm adevărata valoare ca să câştigăm cele trei puncte. Sepsi, în special cu acest antrenor, joacă un fotbal plăcut. 

Suntem foarte aproape să luăm campionatul, dar încă nu l-am câştigat. Trebuie să depunem un efort mare ca să-l câştigăm”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

Dacă FCSB este pe primul loc cu 45 de puncte, Sepsi OSK este ultima din play-off, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalamboussuperliga 

viewscnt
Articole similare