Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Erik ten Hag, dezvăluiri despre ce sfaturi a primit când a preluat-o pe Manchester United: ”Toţi îmi spuneau asta, dar eu am vrut provocarea”

Erik ten Hag, dezvăluiri despre ce sfaturi a primit când a preluat-o pe Manchester United: ”Toţi îmi spuneau asta, dar eu am vrut provocarea”
Comentarii

Erik ten Hag (53 de ani) a transmis ce a fost sfătuit de apropiaţii săi în momentul în care a primit oferta de a o prelua pe Manchester United.

Tehnicianul Erik ten Hag a afirmat că prietenii săi au încercat să îl convingă să nu preia funcţia de manager al echipei Manchester United, deoarece credeau că se va confrunta cu un "job imposibil", relatează bbc.com.

Erik ten Hag: ”Îmi plac cluburile de acest gen. Ajax era aşa"

Olandezul a plecat de la Ajax pentru a prelua conducerea tehnică a echipei de pe Old Trafford în 2022 şi este sub presiune în cel de-al doilea sezon al său.

Ten Hag a precizat pentru United We Stand că a fost avertizat cât de greu îi va fi.

"Toată lumea îmi spunea: 'Nu poţi reuşi în acest job'. Mi-au spus că este imposibil. Eu? Eu am vrut provocarea", a declarat tehnicianul de 53 de ani.

"Ştiam că nu va fi uşor, dar este un club atât de mare, cu o bază de fani atât de bună", a adăugat Ten Hag. "Oamenii iubesc Manchester United sau sunt împotriva lui Man Utd. Îmi plac cluburile de acest gen. Ajax era aşa".

Afla mai multe despre: manchester unitederik ten hagpremier league 

viewscnt
Articole similare