Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | OFICIAL! Decizia luată de oficialii Fiorentinei în cazul lui Ianis Hagi. Contra a dezvăluit totul

EXCLUSIV | OFICIAL! Decizia luată de oficialii Fiorentinei în cazul lui Ianis Hagi. Contra a dezvăluit totul
Comentarii

În această săptămână, Cosmin Contra şi Adrian Mutu au făcut turul Italiei pentru a discuta cu jucătorii români care evoluează în Serie A. Cei doi reprezentanţi ai naţionalei României s-au oprit şi la baza de pregătire a Fiorentinei, unde au discutat cu oficialii clubului viola despre situaţia lui Ianis Hagi. Mijlocaşul de 19 ani n-a prins niciun minut în actualul sezon din campionatul Italiei.

"Am vorbit cu directorul sportiv, am vorbit cu antrenorul, am discutat aproximativ o jumătate de oră despre Ianis, iar concluzia noastră a fost că Ianis trebuie să meargă să joace din ianuarie. Va trebui să găsească echipa cea mai bună. Cei de acolo sunt mulţumiţi de evoluţia lui Hagi din punct de vedere fizic, sunt mulţumiţi de felul în care se antrenează, iar singura problemă este că Ianis are o concurenţă foarte mare pe postul lui. Antrenorul contează mult pe jucători cu experienţă, aşa că şansele lui Ianis să joace sunt foarte mici.

El i-a cerut antrenorului să-l lase să joace la echipa de tineret, iar concluzia noastră a fost că trebuie să-şi găsească o echipă la care să evolueze mai mult. Toţi cei de acolo au vorbit foarte frumos despre calităţile lui. El trebuie să-şi găsească un antrenor care să-l dorească, o echipă la care să joace meci de meci, apoi, în vară, să revină la Fiorentina şi să se impună" , a declarat selecţionerul României, Cosmin Contra, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagicosmin contraadrian mutufiorentinaitaliaserie a 

viewscnt
Articole similare