Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Eugen Trică, după despărţirea surprinzătoare de FC Universitatea Craiova. Avertisment pentru Mititelu

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Eugen Trică, după despărţirea surprinzătoare de FC Universitatea Craiova. Avertisment pentru Mititelu

Liga 2

Comentarii

FC Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea şi, cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon din Liga a II-a, clubul condus de Adrian Mititelu a anunţat despărţirea de Eugen Trică.

Eugen Trică a reuşit promovarea mult aşteptată de fanii echipei, însă, chiar în săptămâna în care oltenii vor juca meciul din prima etapă a Ligii a II-a, cu Ripensia Timişoara, FC Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de antrenorul de 44 de ani.

În urma unor neînţelegeri apărute în privinţa programului echipei, Adrian Mititelu a preferat să încheie colaborarea cu Eugen Trică. Antrenorul care i-a dus pe olteni în Liga a II-a a vorbit pentru Telekom Sport şi a dezvăluit că, în ciuda discuţiilor pe care le-a avut cu patronul echipei, va rămâne alături de jucători în cursa pentru promovare.

"Da, este adevărat. Confirm faptul că a încetat colaborarea între mine şi Universitatea Craiova. A fost dorinţa clubului, este o decizie pe care sunt nevoit să o accept.

Aspectele legate de denunţarea fără justă cauză a contractului de către club vor fi lămurite de comisiile abilitate. Eu m-am dăruit cu totul acestui proiect şi trebuie să fie clar că rămân cu sufletul acolo, alături de băieţi. Vă mulţumesc!" , a spus Eugen Trică pentru Telekom Sport.

Acum, Mircea Rednic este foarte aproape de a prelua FC Universitatea Craiova. De altfel, fostul antrenor de la Poli Iaşi are o influenţă mare asupra lui Adrian Mititelu, iar unul dintre jucătorii favoriţi ai lui Rednic, Abdelaye Diakite, a semnat deja cu oltenii.

Afla mai multe despre: tricacraiova 

viewscnt
Articole similare