Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul interzis la FCSB! Gigi Becali, ironic când a auzit de numele său: "Ce să mai caute?"

Fotbalistul interzis la FCSB! Gigi Becali, ironic când a auzit de numele său: "Ce să mai caute?"

Superliga

Comentarii

William de Amorim revine la FCSB în această vară, după ce contractul cu AO Xanthi îi expiră, dar se pare că nu are şanse mari să continue la vicecampioana României. Gigi Becali a oferit un răspuns ironic, în momentul în care a fost întrebat despre fotbalistul brazilian.

William De Amorim a fost transferat de FCSB în vara lui 2016, de la Astra, care a primit 700.000 de euro în schimbul acestei afaceri. Mijlocaşul brazilian a avut un început foarte bun, dar s-a stins pe parcurs, a picat în dizgraţie şi Gigi Becali l-a împrumutat mai întâi la Kayserispor şi apoi la Xanthi. În vară, William De Amorim va reveni însă la FCSB şi spune că este nerăbdător.

În vară, brazilianul revine la FCSB, dar Gigi Becali pare nepăsător: "Ce să mai caute? Nu mai ştiu, e posibil să mai aibă contract. Dacă e aşa, aşa e, ce să faci?", a declarat finanţatorul FCSB pentru PROX. 

"În primele şase luni mi-a fost mai greu, am venit după o accidentare, am avut pubalgie când am plecat din Turcia. După şase luni m-am adaptat, am fost bine acceptat aici de colegi, de conducere", a declarat William de Amorim, despre noua sa echipă, pentru Telekom Sport. 

 

 

Afla mai multe despre: gigi becaliwilliam de amorim 

viewscnt
Articole similare