Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO. Show în tribune. Cele mai spectaculoase coregrafii de la FCSB-Dinamo!

Galerie FOTO. Show în tribune. Cele mai spectaculoase coregrafii de la FCSB-Dinamo!galerie foto

Superliga

Comentarii

La nivelul gazonului, duelurile dintre cele două rivale au fost echilibrate de-a lungul ultimilor ani. A fost perioada în care FCSB lega victorie după victorie, între 2011 şi 2015, iar recent Dinamo este în pole-position, cu patru victorii in ultimele şase meciuri directe. La nivelul peluzelor situaţia stă cu totul diferit.

Galeria echipei din Ştefan cel Mare a fost peste cea a steliştilor de-a lungul timpului. Ne amintim doar de câteva coregrafii realizate de ”roş-albaştrii”, însă ne vin în minte o mulţime scenografii realizate de ”câini”. Ce-i drept, Peluza Nord şi Peluza Sud, cele două galerii ale Stelei au părăsit echipa, o dată cu transformarea ”roş-abaştrilor” în FCSB. Cele două facţiuni au mers în Liga a 4-a, să susţină echipa lui Marius Lăcătuş.

De aproape un an, FCSB are o noua galerie, una timidă, dar care promite spectacol la meciul de duminică seara. Despre dinamovişti nu sunt multe de spus. Sigur vor crea spectacol pe Arena Naţională!

Telekomsport.ro ţi-a selectat, într-o galerie foto, cele mai spectaculoase coregrafii realizate de cele două galerii de-a lungul ultimilor zece ani. Voi decideţi care a fost cea mai frumoasă.

Click AICI pentru a vedea GALERIA FOTO

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: steauadinamofcsbderby de romania 

viewscnt
Articole similare