Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Giani Kiriţă se autopropune: ”Dacă Dinamo vrea să se întărească în apărare să mă aducă pe mine. Vin gratis!”

Giani Kiriţă se autopropune: ”Dacă Dinamo vrea să se întărească în apărare să mă aducă pe mine. Vin gratis!”
Comentarii

Fostul fundaş al lui Dinamo între 1997 şi 2003, Giani Kiriţă crede că ar fi încă o soluţie bună pentru gruparea din Ştefan cel Mare, mai ales că oficialii alb-roşii nu au de gând să investească prea mulţi bani în transferuri.

”Dacă tot nu se investeşte le dau eu soluţia: să mă ia pe mine gratis, sunt cel mai bun transfer pentru linia de fund a lui Dinamo” spune Kiriţă, mai în glumă, mai în serios. ”Mi-aş dori din suflet ca Dinamo să se bată pentru titlu!” a mai adăugat fostul fotbalist al ”câinilor” pentru Telekom Sport.

Kiriţă se bucură că Dan Nistor a rămas la Dinamo, dar avertizează că pentru formaţia din Ştefan cel Mare va fi din ce în ce mai greu fără investiţii: ”Nistor e un jucător cu experienţă şi e bine că a rămas. Au ce să înveţe de la el, cei tineri. Eu cred că mai mult de atât nu se poate face la antrenamente. Fără o investiţie măcar minimă prin care să aduci jucători buni, cu experienţă, va fi foarte greu pentru ei să se lupte la titlu” spune Kiriţă.

Despre debutul echipei naţionale în Liga Naţiunilor, fostul internaţional român spune: ”Avem un meci greu cu Muntenegru pentru că jucăm fără suporteri. Şi eu ştiu cum e să joci fără suporteri, sunt convins că va fi foarte greu pentru băieţi să se mobilizeze. Le trebuie atitudine când intră în teren, mai ales cu muntenegrenii care ştim cu toţii ce mentalitate au. Niciun meci nu e uşor. Uitaţi-vă ce surprize sunt la campionatele mondiale sau în Europa League” a mai spus Kiriţă la microfonul Telekom Sport. Giani Kiriţă a îmbrăcat tricoul echipei reprezentative în patru meciuri.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştigiani kiriţăechipa naţională 

viewscnt
Articole similare