Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a găsit antrenorul ideal pentru FCSB. ”Charalambous e peste Mourinho”

Gigi Becali a găsit antrenorul ideal pentru FCSB. ”Charalambous e peste Mourinho”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este mai mult decât mulţumit de parcursul FCSB-ului cu Elias Charalambous pe bancă.

Vicecampioana României a fost eliminată din cupele europene după înfrângerea cu Nordsjaelland, dar mergea ceas în campionat. Roş-albaştrii au cinci victorii din cinci posibile şi sunt lideri în campionat, iar finanţatorul echipei exclude o posibilă numire a lui Marius Şumudică pe banca echipei.

Gigi Becali a găsit antrenorul ideal pentru FCSB. ”Charalambous e peste Mourinho”

În opinia lui Gigi Becali, Elias Charalambous este omul perfect pentru postul de antrenor la FCSB şi nici măcar un nume greu din lumea tehnicienilor, precum Jose Mourinho, nu ar putea să îi ia locul pe banca vicecampioanei României.

“Eu am antrenor, nu are rost să vorbim de Şumudică. Păi dacă are omul 15 puncte din 15 posibile şi 5 victorii în 5 meciuri jucate. Şi joacă echipa ca Barcelona, nu mai am cu cine să joc în România. Şi cer din Danemarca echipe. Astea sunt tâmpenii, ce să caute Şumudică?

Păi e mai bun Şumudică decât Charalambous? Eu zic că nu e mai bun. Eu nu glumesc. Din moment ce omul are 5 din 5, zic că cel mai bun e Charalambous. E mai bun decât Mourinho, pentru mine. Pe rezultate, pe puncte aşa e. Păi şi atunci ce vrei altceva? Dar nu doar pe rezultate ci şi pe jocul echipei”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Elias Charalambous le promite fanilor. ”Vom munci şi mai mult”

”Nu a fost uşor. Am ajuns din Danemarca vineri la cinci dimineaţa. Jucătorii nu sunt maşinării. Pentru mine, cel mai important lucru au fost cele trei puncte. Jucătorii o duc bine. Sunt fericit. Suntem fericiţi că diferiţi jucători marchează. Jucătorii care intră pe parcurs ne ajută. În fiecare săptămână ne decidem pentru primul '11'. Credem în toţi jucătorii. În timpul săptămânii decidem cine va începe următorul meci.

Toţi jucătorii sunt importanţi pentru noi. La fel şi staff-ul. Ne-am pregătit două zile pentru meciul ăsta. E logic să fim obosiţi astăzi. E logic tot ce se întâmplă pentru mine, să ai probleme. Celelalte echipe au şapte zile să se odihnească.

În fiecare zi analizăm lucrurile şi vedem ce putem să aducem în plus. Vreau să le mulţumesc fanilor, sunt foarte importanţi pentru noi. Şi ce pot să le spun e că vom munci şi mai mult”, a spus Elias Charalambous, după meciul cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare