Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Haide, Mourinho, găseşte-ţi echipă!". Mircea Rednic, discurs fabulos după victoria dramatică cu Voluntari: ”Răbdare, utiştilor, că m-am săturat!”

”Haide, Mourinho, găseşte-ţi echipă!". Mircea Rednic, discurs fabulos după victoria dramatică cu Voluntari: ”Răbdare, utiştilor, că m-am săturat!”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a răsuflat uşurat după victoria dramatică obţinută de UTA în faţa lui FC Voluntari, scor 4-3.

La finalul jocului, ”Puriul” a tras concluziile şi s-a declarat extrem de mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii săi, în special de cei veniţi de pe banca de rezervă, care au întors practic de unii singuri scorul.

Mai mult decât atât, fostul tehnician al lui Dinamo i-a lăudat pe oaspeţi şi a dezvăluit că la pauza meciului a fost un conflict în vestiarul ”Bătrânei Doamne”, pe care nu-l va da uşor uitării. 

Mircea Rednic, deranjat de indicaţiile primite din partea suporterilor arădeni: ”Răbdare! M-am săturat”

”O victorie importantă, greu obţinută, meritată. Felicit şi oaspeţii, pentru că au fost două echipe care au jucat! Sunt mulţumit de jucători, de felul în care au reacţionat. Mă bucur! Asta vreau să facă jucătorii care intră, îi felicit, au demonstrat că mă pot baza pe ei. Mergem înainte!

Îmi era puţin teamă de situaţie, mai ales după ce am ratat play-off-ul, însă băieţii au arătat foarte bine! La pauză au fost nişte incidente urâte, care nu ar trebuie să se întâmple în vestiar şi nu mi-a plăcut. Am urlat la doi, dar se pare că ceilalţi au înţeles.

Cele trei puncte sunt importante. Răbdare utiştilor, că m-am săturat câte indicaţii îmi daţi. Haide, Mourinho, găseşte-ţi echipă că m-am săturat”, a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: utamircea rednicfc voluntarisuperligă 

viewscnt
Articole similare