Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Thriller” pentru Florin Pîrvu la debutul pe banca lui FC Voluntari. Ce a declarat tehnicianul ilovenilor după eşecul cu UTA: ”Sunt total dezamăgit”

”Thriller” pentru Florin Pîrvu la debutul pe banca lui FC Voluntari. Ce a declarat tehnicianul ilovenilor după eşecul cu UTA: ”Sunt total dezamăgit”

Superliga

Comentarii

UTA s-a impus în prima etapă din play-out contra lui FC Voluntari, scor 4-3, la capătul unui meci dramatic.

La finalul jocului, Florin Pîrvu, aflat la primul meci pe banca formaţiei oaspete, a tras concluziile. Fostul tehnician al Petrolului s-a declarat extrem de dezamăgit de rezultat, însă a scos în evidenţă atitudinea elevilor săi, care au făcut cel mai bun meci din acest sezon, în opinia lui Mihai Stoica.

”Sunt total dezamăgit. Este clar că am venit aici să jucăm, am căutat să câştigăm. Dacă rămânem cu ceva bun este atitudinea băieţilor, pentru că şi-au dorit foarte mult. Suntem supăraţi, dezamăgiţi, dar trebuie să mergem înainte pentru că mai sunt puncte puse în joc.

Un joc bun, am arătat că putem să avem forţă, dar s-a făcut ceva greşit şi din păcate ne-a costat în seara asta.Ar trebui să fim optimişti până la final, mai sunt puncte puse în joc şi trebuie să luăm punctele din etapa următoare”, a spus Florin Pîrvu după UTA 4-3 Voluntari.

UTA 4-3 Voluntari

Ambele echipe au jucat ofensiv la Arad, iar FC Voluntari a trimis de două ori în bară, prin Boboc şi Armaş. Tot ilfovenii au deschis scorul, în minutul 28, când Turda a pasat în careu şi Nemec a înscris. Intrat în joc în minutul 34, Machado a egalat pentru gazde, cu un şut de la marginea careului.

Oaspeţii au mers însă la cabine cu un avantaj minim, după ce Igor Armaş a marcat cu capul dintr-un corner executat de Doru Andrei, în minutul 45+1. Arădenii au egalat în minutul 50, prin Omondi, cap la lovitura liberă trimisă în careu de Fabry.

FC Voluntari a căutat victoria şi a atacat, ratând prin Dumiter, iar Doru Andrei a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 68. UTA a înscris din nou în minutul 78, când Micovschi a centrat şi Tudorie a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Golul a fost validat de VAR după o aşteptare de şase minute.

Ilfovenii au egalat în minutul 90+2, prin Merloi, jucător care a revenit după o accidentare gravă, petrecută în etapa a patra a acestui sezon. S-a încheiat însă 4-3 pentru UTA Arad, Machado înscriind din voleu, de la marginea careului, în minutul 90+7.

UTA este pe locul al treilea în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 14 puncte, este pe poziţia a 9-a.

 

Afla mai multe despre: florin pârvuutafc voluntari 

viewscnt
Articole similare