Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ai comis-o grav!” Scandal monstru după Steaua - CS Tunari! Oaspeţii au desfiinţat arbitrajul şi nu s-au ferit de cuvinte: ”Furt pe faţă!” | VIDEO

”Ai comis-o grav!” Scandal monstru după Steaua - CS Tunari! Oaspeţii au desfiinţat arbitrajul şi nu s-au ferit de cuvinte: ”Furt pe faţă!” | VIDEO

Liga 2

Comentarii

Steaua s-a impus în ultimul meci din sezonul regular al Ligii 2, 2-1 cu CS Tunari. ”Militarii” nu au reşit să se califice în play-off-ul competiţiei, fiind deja siguri că vor evolua în play-out, după eşecul de la Mioveni din penultima etapă.

CS Tunari l-a făcut praf pe arbitrul de 23 de ani: ”Bădărău 2-1 Arsenal”!

La scurt timp după încheierea meciului, CS Tunari a postat pe Facebook un montaj cu două faze din meciul cu Steaua. ”Tunarii” au considerat că au fost neîndreptăţiţi de debutantul Raul Bădărău (23 de ani) şi nu l-au menajat deloc pe tânărul ”central”, considerând că acesta i-a privat de două lovituri de pedeapsă.

”Furt pe faţă! Viciere de rezultat! Arbitrul de centru, Bădărău Raul, din Hunedoara, a contribuit din plin la înfrângerea echipei noastre, în Ghencea. Fără supărare, nu prea ai valoare, domnule arbitru. La primul meci pe care l-ai oficiat la centru, în Liga a 2 a, ai comis-o grav.

Am postat cele două faze de penalty clar, pe care noi le-am avut şi tu te-ai făcut ca nu le vezi. Scor final: Bădărau - Arsenal 2-1”, a notat CS Tunari.

Între timp, CS Tunari a anunţat despărţirea de Ştefan Odoroabă, cel care a ocupat postul de antrenor principal al echipei.

Adi Popa, despre revenirea la Steaua: ”Nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur”

Ajuns la 35 de ani, Popa a avut un discurs emoţionat la revenirea în tricoul Stelei şi a precizat de ce nu a semnat cu nimeni de la sfârşitul lunii ianuarie şi până la mijlocul lui martie.

”M-am întors. Când am plecat am plecat absolut bine, nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare minut de pe terenul de joc. Să ajut juniorii, să îi îndrum, având în vedere experienţa mea.

Dacă va fi nevoie să îmi pun toate cunoştinţele în slujba clubului, pentru promovare, atunci o voi face. Eu am preferat să nu am echipă după plecare, m-am dedicat familiei, o să am o fetiţă. Am aranjat cununia, botezul, naşterea. Am stat acasă să mă dedic 100%.

Sunt copleşit de emoţii, mi se pare normal, e ceva uimitor! Am mai avut şi alte discuţii, nu s-a concretizat nimic. Nu am vrut să plec în orice condiţii afară.

M-am întors acasă, pentru mine Steaua e acasă! La meciul cu Rapid am stat în peluză, suporterii mă apreciază, le mulţumesc! O să le ascultăm cerinţele şi încercăm să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion”, a declarat Adi Popa, după meciul cu Tunari.

Adi Popa a mai jucat la CSA Steaua în perioada 22 septembrie 2021 - 13 iulie 2023, înainte de a se alătura Chiajna şi a reveni mai apoi în Ghencea.

Afla mai multe despre: steauacs tunariliga 2 

viewscnt
Articole similare