Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu ştie momentul cheie care i-a propulsat cariera lui Drăguşin. ”Asta a contat foarte mult” | EXCLUSIV

Ilie Dumitrescu ştie momentul cheie care i-a propulsat cariera lui Drăguşin. ”Asta a contat foarte mult” | EXCLUSIV
Comentarii

Radu Drăguşin a bătut palma cu Tottenham, după mai multe zile în care viitoare sa destinaţie a fost pusă sub semnul întrebării. Londonezii îi vor achita 30.000.000 de euro lui Genoa în schimbul fundaşului român, iar stâlpul din defensivei echipei naţionale va deveni cel mai scump jucător român din istorie. Ilie Dumitrescu, fostul component al ”Generaţiei de Aur” a analizattransferul lui Radu Drăguşin şi a vorbit la superlativ despre fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo de la Juventus.

Transferul lui Drăguşin la Spurs, sub lupa lui Ilie Dumitrescu.  ”A contat enorm educaţia lui profesională”

Ilie Dumitrescu este de părere că experienţa acumulată de Radu Drăguşin la echipele de tineret ale lui Juventus au avut un rol foarte important în ascensiunea lui. În 2018, pe vremea când avea doar 16 ani, ”Bătrâna Doamnă” l-a transferat pe Drăguşin de la Regal Sport Bucureşti.

Noul jucător al lui Tottenham s-a impus la formaţiile de juniori ale bianconerilor şi a debutat în echipa mare la 18 ani, chiar într-un meci cu Genoa.

”Este rezultatul evoluţiilor extraordinare din ultimii ani ai lui Drăguşin. Clar că a contat foarte mult că a făcut pasul la Juve la doar 16 ani. A contat enorm educaţia lui profesională în dezvoltarea sa ca sportiv.

A depins foarte mult de el după acumulările de la Juve. Când a făcut pasul la Genoa, a jucat în Serie B, a făcut pasul către naţională. Devine un jucător important, determinant pentru echipa naţională, dovadă că am avut cea mai bună apărare din grupă şi am terminat neînvinşi.

Este clar că devenit o certitudine, un jucător curtat şi suntem mândri că un fotbalist român a fost dorit de Napoli, AC Milan, Bayern şi Tottenham.Sunt fericit, pentru că ştiu ce înseamnă societatea şi sunt convins că se va impune. Este foarte bine pregătit şi sunt sigur că se va impune. Îi ţinem pumnii şi sperăm că va fi sănătos”,  spus Ilie Dumitrescu, pentru Orange Sport.

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăguşin a adunat 40 de meciuri pe prima scenă a fotbalului italian, unde a reuşit să marcheze două goluri şi a livrat o pasă decisivă. Va fi al patrulea român care va îmbrăca tricoul lui Tottenham Hotspur, după Gică Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.

Afla mai multe despre: radu drăguşinilie dumitrescupremier leagueserie aradu drăguşin 

viewscnt
Articole similare