Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întrebat despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid, Dan Şucu a oferit un răspuns clar. Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi

Întrebat despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid, Dan Şucu a oferit un răspuns clar. Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a vorbit despre o eventuală colaborare între Mircea Lucescu şi Rapid şi ce ar însemna asta pentru actualul antrenor al echipei, Cristiano Bergodi.

Finanţatorul majoritar al clubului giuleştean a vorbit despre posibilitatea concretizării unei colaborări între Mircea Lucescu şi Rapid. Lucescu a fost prezent în mai multe rânduri pe Giuleşti, pentru meciurile celor de la Rapid, iar speculaţiile despre o eventuală implicare s-au intensificat.

De asemenea, Lucescu a fost prezent şi la antrenamentele celor de la Dinamo, la baza de pregătire de la Săftica, cât şi la meciurile fostei sale echipe. Dan Şucu a răspuns zvonurilor şi a confirmat faptul că prezenţa lui Lucescu la Rapid ar fi benefică.

Dan Şucu: "Oricine şi-l doreşte pe Mircea Lucescu, orice echipă din România"

"Am văzut că îi place să vină la meciurile noastre. Oricine şi-l doreşte pe Mircea Lucescu, la orice echipă din România. Noi avem antrenor, asta e clar, dar sunt extrem de multe lucruri pe care le putem învăţa de la domnul Lucescu", a spus Dan Şucu, pentru As.ro

Astfel, Lucescu nu va ocupă funcţia de antrenor, pe banca Rapidului, deoarece Dan Şucu este mulţumit de prestaţiile echipei sub actualul antrenor, Cristiano Bergodi.

Rapid debutează în play-off vineri, 15 martie, de la ora 20:30 într-un meci pe teren propriu împotriva celor de la Farul Constanţa. Giuleştenii vor să-şi continue forma bună arătată pe final de sezon regulat şi în partida împotriva campioanei României, care a reuşit să se califice pe muchie de cuţit, în play-off-ul din Superliga.

Rapid începe play-off-ul pe poziţia secundă, cu 28 de puncte, în timp ce adversara din această etapă, Farul Constanţa este pe locul cinci, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: rapiddan sucumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare