Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea nu s-a ferit de cuvinte după eşecul Rapidului cu Farul. L-a "făcut praf" pe Lobonţ şi nu l-a uitat nici pe Şucu: "E depăşit de situaţie"

Ionel Ganea nu s-a ferit de cuvinte după eşecul Rapidului cu Farul. L-a "făcut praf" pe Lobonţ şi nu l-a uitat nici pe Şucu: "E depăşit de situaţie"

Rapid

Comentarii

Ionel Ganea, fostul jucător al echipei naţionale, cât şi al celor de la Rapid, a vorbit despre situaţia dezastruoasă de la Rapid, echipă fără victorie de şase etape.

Rapidiştii sunt fără victorie de la intrarea în play-off, în condiţiile în care, la sfârşitul sezonului regular, era prima contracandidată a celor de la FCSB în lupta pentru titlul din Superliga.

Dezastrul a început chiar din prima etapă. La primul meci din turul play-off-ului, Rapid a suferit o înfrângere în faţa campioanei României, Farul Constanţa, cu scorul de 2-1, meci disputat pe stadionul din Giuleşti.

Coleg cu Bogdan Lobonţ la Rapid, Ganea consideră că o parte din vina legată de prestaţia slabă a Rapidului la partida cu Farul îi revine lui Bogdan Lobonţ. Ganea a analizat şi discursul lui Lobonţ de la finalul meciului, discurs pe care nu îl poate înţelege, în contextul din clasament şi cel al formei slabe arătate de Rapid, de la intrarea în play-off.

Ionel Ganea: "Nu înţeleg ce e acolo la ei"

"Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta, care să fie aşa fricos în a spune ceva de rău despre echipa lui! Ai pierdut clar, nu te-a iertat Hagi, iar după meci spui despre istorie şi apartenenţă?! Părţile rele nu le evidenţiezi?!

Nu înţeleg ce e acolo la ei, dacă or fi certuri, scandaluri, chiar nu pot să îmi dau seama! E dificil, primesc prea multe goluri, au început foarte bine campionatul, erau în primele trei, iar acum sunt aproape să rateze cupele europene", a declarat Ionel Ganea, conform GSP.

"Ganezul" a vorbit şi despre Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, pe care l-a scos vinovat pentru actuala situaţie de la Rapid.

"Dacă mă uit mai atent, şi Dan Şucu e depăşit de situaţie la ce alegeri a făcut. Ce se întâmplă şi la nivel de conducere e greu de explicat. Îi recomand să îl pună pe Dani Coman preşedinte. A făcut numai lucruri bune pe unde a fost.

Nu se aştepta nimeni ca Astra să cucerească vreodată campionatul, a demonstrat şi la Sibiu, unde i-a fost mai greu, pentru că atunci când sunt probleme financiare, cazi la mijloc. Rapidul are nevoie de Dani Coman", a mai spus Ganea.

Afla mai multe despre: ionel ganeadan sucurapidfarulbogdan lobont 

viewscnt
Articole similare