Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Voicu a agăţat ghetele în cui, dar va rămâne la Rapid: "Ne-am înţeles!". Unde va juca echipa şi ce a spus despre transferuri

Ionuţ Voicu a agăţat ghetele în cui, dar va rămâne la Rapid: "Ne-am înţeles!". Unde va juca echipa şi ce a spus despre transferuri

Rapid

Comentarii

Ionuţ Voicu (36 de ani) s-a retras la finalul sezonului în care Rapid a promovat în Liga 1 după şase ani de absenţă şi, la sărbătoarea de 98 de ani a clubului, a vorbit despre momentul pe care-l traversează echipa. Fostul căpitan din Giuleşti a anunţat că va rămane în cadrul clubului, dar şi că speră ca Rapidul să joace cât mai repede pe noul stadion din Giuleşti.

Până la inaugurarea noii arene din Giuleşti, Voicu speră ca echipa să fie lăsată să evolueze pe Arcul de Triumf, stadion reconstruit din temelii, la rândul său, pentru EURO 2020. Fostul fundaş a spus că abia aşteptă să-i vadă pe suporteri în tribune şi echipa să cânte cu ei.

"Au fost foarte importante pentru mine aplauzele oamenilor de aici, fosti mari fotbalisti la acest club. Sunt mandru ca am ajuns să fiu în preajma lor în această seară. Fotbalul pe teren s-a terminat (n.r. s-a retras), nu mă tentează antrenoratul, nu mi-a placut, nu-mi place. O să rămân în cadrul clubului, ne-am inteles.

Ne-a fost dor sa cantam imnul, ne e foarte dor sa cantam cu suporterii, mi-e foarte dor sa-i aud cantand pe noul stadion. Mi-e foarte dor de fotbalul cu suporteri, asa cum am vazut la Euro", a spus Ionuţ Voicu.

În ceea ce priveşte transferurile, Voicu i-a liniştit pe suporteri şi a spus că nici echipele cu bugete foarte mari nu au făcut transferuri de răsunet. Până acum, Rapidul i-a acontat pe Claudiu Belu, Alexandru Albu şi se află în discuţii cu Junior Morais şi Dragoş Grigore, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate. "Sper să putem juca pe Giuleşti, cu toate că e greu, nici la Ghencea, nici la Arc nu s-au luat documentele. Se joacă rugby, nu fotbal, foarte multe echipe si-au dorit sa joace acolo, pana la urmă a fost stadion de rugby si aveau nevoie de un ciub al lor si poate prin bunăvoinţa lor să ne lase şi pe noi să jucăm acolo .

Rapid a lipsit de pe prima scenă fotbalistică, ne-am chinut sa ajungem in Liga 1, sunt nerabdator, dar nu vad ce echipa a facut transferuri. Nici cele cu bugete foarte mari nu au facut foarte multe transferuri", a mai spus Voicu.

Afla mai multe despre: ionut voicurapidsarbatoareliga 198 de ani 

viewscnt
Articole similare