Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, la momentul dezvăluirilor: ”Am primit o ofertă fantastică”. Ce a decis antrenorul lui AS Roma

Jose Mourinho, la momentul dezvăluirilor: ”Am primit o ofertă fantastică”. Ce a decis antrenorul lui AS Roma

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho (60 de ani) şi-a decis viitorul cu privire la situaţia sa de la AS Roma, dar a dezvăluit şi ce oferte a avut în ultimii ani.

AS Roma ocupă în prezent pe locul opt în Serie A, înainte de confruntarea cu Napoli, iar tehnicianul Jose Mourinho şi-a exprimat dorinţa de a rămâne pe banca echipei, în ciuda unei perioade complicate, relatează L'Equipe.

Mourinho: ”I-am informat pe proprietari despre o ofertă din Arabia Saudită şi că am spus nu”

"Când am semnat pentru Roma, o săptămână mai târziu am primit o ofertă fantastică. I-am informat în legătură cu ea. Nu am acceptat pentru că aveam un acord cu Roma.

În decembrie, în timpul sezonului, am primit o ofertă de la Portugalia, cu posibilitatea de a lucra cu cei mai buni jucători din lume, de a câştiga un Euro, de a câştiga o Cupă Mondială, de a face ca lumea să vorbească despre mine, iar eu am refuzat.

După finala Conference League de la Budapesta, m-am dus să mă întâlnesc cu proprietarii, i-am informat despre o ofertă din Arabia Saudită şi că am spus nu.

Nu mai am nevoie de alte oferte. Nu am nevoie să mai spun nimic. Ceea ce vreau să spun este că, în ciuda tuturor dificultăţilor, vreau să rămân aici", a declarat Jose Mourinho.

AS Roma întâlneşte astăzi, 23 decembrie, pe teren propriu, de la ora 21.45, echipa Napoli, în etapa a 17-a din Serie A.

Afla mai multe despre: jose mourinhoas romaserie a 

viewscnt
Articole similare