Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a supărat”. Edi Iordănescu a răbufnit şi a spus totul cu subiect şi predicat: ”Să-şi pună ordine în viaţă!”

”M-a supărat”. Edi Iordănescu a răbufnit şi a spus totul cu subiect şi predicat: ”Să-şi pună ordine în viaţă!”

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu (45 de ani), a prefaţat meciul amical cu Columbia şi a subliniat câteva aspecte extrem de importante pentru fundaşii stânga pe care nu i-a chemat pentru această acţiune a echipei naţionale.

Naţionala României o va întâlni pe selecţionata similară a Columbiei, marţi, 26 martie, de la ora 21:30, în Spania, la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Edi Iordănescu a explicat că reprezentativa Columbiei este cea mai în formă din lume.

Pe cine s-a supărat selecţionerul Edi Iordănescu: ”Înseamnă că nu sunt mulţumit”

De asemenea, selecţionerul României a abordat şi problema legată de variantele pentru postul de fundaş stânga. Acesta s-a arătat extrem de deranjat şi a avut mesaje clare pentru Andres Dumitrescu şi Andrei Borza.

”Avem trei, patru fundaşi de picior stâng din competiţia internă pe care îi urmăresc, dar vreau mai mult de la ei. Dumitrescu (n.r. Andres) a făcut pasul spre Europa, dar s-a întors foarte rapid. M-a supărat. Mi-aş fi dorit să se impună, să nu vină înapoi de unde a plecat, cu tot respectul pentru Sepsi.

Opruţ, îl avem acum cu noi. A debutat la echipa naţională, a plecat într-un campionat important, şi a venit înapoi. Depindem foarte mult şi de ei. De ce vin atât de repede înapoi? 

Borza, Ţicu... Borza, ca să aibă pretenţii să vină la echipa naţională, întâi trebuie să-şi pună ordine în viaţă. Eu nu accept gesturi de genul respectiv. Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade de la echipa naţională. Când pierzi, ai respect faţă de cei care te plătesc, faţă de suporteri. Înainte să ne uităm la partea fotbalistică, să-şi pună ordine în viaţă!

Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă înseamnă că nu sunt mulţumit de soluţiile pe care le am”, a declarat, supărat, Edi Iordănescu.

Naţionala României a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat, vineri, cu Irlanda de Nord, pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: edi iordanescusuperligaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare