Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai rău ca-n Liga I. O nouă echipă din campionatul Spaniei a rămas fără antrenor

Mai rău ca-n Liga I. O nouă echipă din campionatul Spaniei a rămas fără antrenor
Comentarii

Manolo Marquez a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Las Palmas, în urma rezultatelor slabe înregistrate, informeză Marca. El este al treilea antrenor care pleacă, în doar şase etape desfăşurate în La Liga.

În vârstă de 49 de ani, Marquez era în funcţie din 4 iulie. În campionat, Las Palmas nu a reuşit decât două victorii în şase etape, ultima înfrângere fiind duminică, scor 0-2, pe teren propriu, în faţa celor de la Leganes. Cu şase puncte, Las Palmas este pe locul 15.

Fran Escriba, demis, luni, de la conducerea echipei Villarreal, şi Luis Zubeldia de la Alaves sunt ceilalţi doi antrenori care au părăsit echipele lor în acest sezon. Astfel, spaniolii au trei echipe care şi-au schimbat antrenorii după doar şase etape. Aceeaşi situaţie este şi-n Liga I. Singura diferenţă este că cele trei echipe de la noi şi-au schimbat antrenorii de-a lungul a 12 etape.

Chiajna e lider cu două demisii. Mai întâi, Dan Alexa i-a lăsat locul lui Vasile Miriuţă, care, ulterior, i-a părăsit şi el pe ilfoveni pentru a merge la Dinamo. Acum, la conducerea Concordiei se află Ion Moldovan. Evident, de la Dinamo a plecat Cosmin Contra pentru a prelua naţionala României, iar cea de-a treia echipă care şi-a schimbat antrenorul este ultima clasată, Juventus Bucureşti. Marin Barbu a fost numit după plecarea cu scandal a lui Daniel Opriţa.

Afla mai multe despre: las palmasla ligamanolo marquezreal madridvillarrealdinamocontramiriuta 

viewscnt
Articole similare