Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia îşi laudă echipa înaintea derby-ului cu FCSB. De ce ar trebui să se teamă steliştii

Mangia îşi laudă echipa înaintea derby-ului cu FCSB. De ce ar trebui să se teamă steliştii

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul CSU Craiova, Devis Mangia, a declarat că munca depusă de echipa sa este în direcţia bună, dacă oficialii FCSB consideră formaţia olteană o contracandidată la titlu.

"Sper să fie un meci frumos pentru fotbalul românesc. Va fi o partidă dificilă, vom avea momente în care va trebui să suferim, iar altele în care va trebui să punem probleme adversarilor. Îmi pare rău că nu jucăm la Craiova. Însă în acest moment, fanii trebuie să fie mândrii de ceea ce au făcut aceşti băieţi, de ce a făcut această echipă în acest sezon. Sper că fanii vor fi aproape de noi la meciul de duminică, pentru că avem nevoie de ei. Dacă ne vor fi alături, vom avea şanse în plus de a obţine un rezultat bun. Nu cred în date statistice (n.r. - referitor la faptul că FCSB a avut rezultate bune la Severin), duminică va fi o altă partidă, nu ne gândim la trecut. Ştiu că au trecut destui ani de când Craiova nu a mai învins Steaua sau FCSB, dar trebuie să ne gândim că duminică trebuie să facem ceva important.

Ne e important să scoatem în evidenţă presiunea, e important să ne gândim că trebuie să facem un meci mare. Rossi nu este disponibil pentru acest meci, pe ceilalţi îi vom evalua astăzi şi mâine. Faptul că adversarii ne iau în considerare în lupta pentru tilul înseamnă că munca noastră este făcută în direcţia bună şi trebuie să muncim mai mult în acest fel. Cu patru luni în urmă nu ne lua nimeni în considerare", a afirmat Mangia.

CSU Craiova va disputa, duminică, de la ora 20.45, la Drobeta Turnu Severin, partida cu FCSB, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I. Meciul e în direct la Telekom Sport şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: devis mangiacsu craiovafcsb 

viewscnt
Articole similare