Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, fascinat de stranierul momentului: ”Este unul dintre cele mai grele campionate. Recenziile sunt extraordinare” | EXCLUSIV

Mihai Stoica, fascinat de stranierul momentului: ”Este unul dintre cele mai grele campionate. Recenziile sunt extraordinare” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) i-a cucerit pe italieni pe final de an 2023. Internaţionalul român are evoluţii imperiale în Serie B, care nu au putut să treacă neobservate de unul dintre oamenii din conducerea fostului său club FCSB, Mihai Stoica.

Dennis Man este omul momentului din Serie B. Internaţionalul român se află în cea mai bună perioadă de când a ajuns la Parma şi este într-o formă de invidiat în acest final de an.

Mai mult, în ultimele două partide din eşalonul secund din Italia, Man a contribuit la toate cele cinci goluri marcate de ”cruciaţi”. 

Românul a înscris de două ori şi a livrat trei pase decisive, în victoriile cu Ternana (3-1) şi cu Brescia (2-0).

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a atras şi el atenţia asupra formei sportive de excepţie pe care o are Dennis Man în momentul de faţă.

”Este al treilea marcator. Face diferenţa la Serie B”

Oficialul FCSB-ului a subliniat faptul că Man este al treilea marcator în clasamentul golgheterilor din Serie B, cu opt goluri marcate.

”Parma cred că are un buget mai mare decât 3-4 echipe din Serie A, salarii foarte mari. Aparţine unui italo-american foarte bogat şi probabil că va promova.

Şi pentru asta cred că ar trebui să discutăm si despre ce face Dennis Man în ultima vreme pentru că este unul dintre cele mai grele campionate, mai ales pentru atacanţi. 

Iar el este al treilea marcator al Serie B şi recenziile sunt extraordinare. Face diferenţa la Serie B. Dă goluri şi pase de gol”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dennis Man are următoarele contribuţii ofensive la Parma în acest sezon, în toate competiţiile: 18 meciuri jucate, cu 10 goluri marcate şi cinci assist-uri livrate.

Reacţia presei din Italia după meciurile excepţionale făcute de Dennis Man

”A sfidat perfecţiunea la «ciocolăţica» dăruită de Bernabe la golul egalizator. Apoi a fost foarte aproape să recidiveze cu o acţiune formidabilă finalizată cu o scăriţă. Tot Man a şi închis jocul cu două pase decisive (distrugător la golul de 2-1) la începutul părţii secunde. Omul meciului, nota 8”, au notat cei de la Sport Parma.

”A acaparat scena cu o egalare spectaculoasă pentru cum a fost construit faza şi pentru golul cu care a avrut să-i cucerească pe fanii de pe Tardini, gata să-l aplaude pe românul în versiunea Gervinho.

La începutul reprizei a încercat din nou să înscrie, doar că Iannarella a respins mingea peste poartă. A semnat şi assisturile la următoarele două goluri, ca un veritabil campion”, au scris şi cei de la Forza Parma.

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie bstranieri 

viewscnt
Articole similare