Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misiune imposibilă pentru FCSB în Europa League! O întâlnim pe Lazio fix când e mai rău: Are cel mai bun sezon şi se bate la titlu în Serie A

Misiune imposibilă pentru FCSB în Europa League! O întâlnim pe Lazio fix când e mai rău: Are cel mai bun sezon şi se bate la titlu în Serie Agalerie foto

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a cerut un ”cal mare” şi a primit cu vârf şi îndesat. FCSB a fost părăsită de celebrul noroc, iar sorţii au scos-o din urne pe Lazio. Trupa lui Radu Ştefan are cel mai bun sezon din ultimii ani şi a fost schimbată total de Simone Inzaghi, omul care a resuscitat trupa de pe Olimpico

FCSB - Lazio, mai rău de-atât era destul de greu. Poate doar un Arsenal sau vreun Sporting să fi fost şi mai dificil de atât. Italienii sunt într-o formă senzaţională şi au parte de un sezon perfect. Au ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor, dar se bat cu şanse reale la câştigarea titlului.

EXCLUSIV | Reacţia lui Contra, după ce FCSB a picat Lazio

Partida tur se va juca pe 15 februarie 2018, pe Arena Naţională, iar manşa retur va avea loc pe 22 februarie, în Italia, pe Olimpico.

ATAC DEVASTATOR

35 de goluri. Atât a marcat Lazio în cele 14 meciuri pe care le-a jucat până acum în Serie A. Este al doilea cel mai bun atac din campionat, la egalitate cu Napoli, după Juventus (41 de goluri). De menţionat că Lazio are două meciuri mai puţin disputate.

Ciro Immobile (15 goluri/7 pase de gol) este golgheterul echipei. Următorul pe listă este Luis Alberto (3 goluri/7 pase de gol), iar faptul că acesta are doar trei reuşite ne face să vedem că la Lazio marchează cam toată lumea, semn că pericolul poate apărea de oriunde.

VALOAREA LOTULUI, PRIMA ÎNFRÂNGERE URIAŞĂ PENTRU FCSB

200 de milioane de euro. Atât valorează, după cum zice transfermarkt, lotul lui Lazio. Numai golgheterul Ciro Immobile şi mijlocaşul Felipe Anderson strâng împreună, pe lângă multe goluri, o valoare de piaţă de aproape 60 de milioane de euro.

27,5 milioane de euro. FCSB are cel mai valoros lot din România, dar atunci când o comparăm la nivel înalt ne dăm seama că jucăm... în liga mică. Formaţia lui Dică e de 10 ori mai ieftină decât trupa lui Simone Inzaghi.

ECHIPA TIP LAZIO - 2017/2018

Strakosha - Bastos, De Vrij, Radu - Marusici, Milinkovici-Savici, Parolo, Leiva, Lulici - Luis Alberto, Immobile

Antrenor: Simone Inzaghi (41 de ani / 2016-2020)
Stadion: Olimpico (70.634)
Clasare sezonul trecut: 5
Vârsta medie: 26,2 ani
Nr. jucători străini: 24
Internaţionali: 11

PROGRAM INFERNAL PENTRU FCSB

3 februarie: Gaz Metan - FCSB
10 februarie: FCSB - CFR
15 februarie: FCSB-Lazio
18 februarie: Dinamo - FCSB
22 februarie: Lazio-FCSB
25 februarie: FCSB - Sepsi

Statistica nu sună deloc bine pentru FCSB, înainte de meciul cu Lazio

Până la confruntarea cu Lazio, FCSB a mai disputat 14 partide în compania formaţiilor din Cizmă, iar veştile nu sunt deloc bune în ceea ce priveşte statistica.

În 13 din cele 14 partide FCSB nu a marcat niciun gol, singurele reuşite fiind cele din meciul cu Napoli, scor 3-3, din septembrie 2010.

Prima confruntare cu o grupare din Italia a avut loc în sezonul 1984-1985. Atunci, Steaua a întâlnit AS Roma în primul tur al Cupei Cupelor. Italienii au mers mai departe după 1-0 şi 0-0.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsb laziofcsb europa leaguesteaua laziosteaua europa league,  

viewscnt
Articole similare