Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, anunţ despre un jucător de la FCSB, convocat la echipa naţională: "A jucat 20 de minute. Nu poţi să faci program special" | EXCLUSIV

MM Stoica, anunţ despre un jucător de la FCSB, convocat la echipa naţională: "A jucat 20 de minute. Nu poţi să faci program special" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Darius Olaru, unul dintre cei doi mijlocaşi ai celor de la FCSB, convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională, pentru partidele din luna martie.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a vorbit despre importanţa minutelor jucate de un jucător convocat la echipa naţională şi cum numărul acestora ar putea influenţa forma în care acesta revine la echipa de club.

MM Stoica l-a dat exemplu de Darius Olaru, fotbalist titular al vice-campioanei României, şi cum acesta şi-a pierdut din ritm, odată cu suspendarea sa primită la partida dintre FCSB şi FC Botoşani. Olaru a ratat partidele echipei sale împotriva celor de la FC Voluntari şi Petrolul, partide câştigate de "roş-albaştri".

"Ideea este că, un jucător este folosit la echipa naţională, vine într-un fel, altul nu este folosit, vine altfel. Olaru, l-aţi văzut, a luat cartonaş roşu, n-a jucat două meciuri, s-a antrenat foarte bine, n-a fost bine la meciul cu Rapid fiindcă el este obişnuit să joace. Acum a jucat 20 de minute" (n.r. la partida cu Irlanda de Nord), a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Oficialul celor de la FCSB înţelege faptul că nu se poate pune accentul doar pe un grup select de jucător şi speră ca jucătorii vice-campioanei care au fost convocaţi de Edi Iordănescu să joace cât mai bine şi să se întoarcă într-o formă cât mai bună, la FCSB.

Mihai Stoica: "Stai cu emoţii dacă vine bine sau nu"

"Nu poţi să faci program special la echipa naţională cu jucătorii care nu joacă, n-ai cum, tu îţi faci interesul tău, al echipei naţionale. Cu o zi înainte nu te poţi antrena, că ai meci a doua zi, în ziua meciului cei care nu joacă ce fac, încălzire, dacă face încălzire, poate să stea şi în tribună.

După meci ce să faci? Te bucuri când un jucător îţi este convocat, dar stai aşa cu emoţii dacă vine bine sau nu.", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mm stoicadarius olarufcsbechipa nationalaromania columbiairlanda de nord 

viewscnt
Articole similare