Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, deranjat de ce a spus handbalista care l-a acuzat de rasism pe un fan de la Rapid! "Cum adică semn spre piele? Doar stupid, stupid, stupid a zis"

MM Stoica, deranjat de ce a spus handbalista care l-a acuzat de rasism pe un fan de la Rapid! "Cum adică semn spre piele? Doar stupid, stupid, stupid a zis"

Handbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, n-a crezut varianta prezentată de handbalista lui Ferencvaros, care a lansat acuzaţii de rasism după meciul din Sala Polivalentă cu Rapid, în Liga Campionilor.

MM Stoica a răbufnit după ce a ascultat-o pe handbalista care l-a acuzat de rasism pe un fan rapidist: "L-a făcut prost de 20 de ori"

Handbalistele de la Rapid au pierdut şi cu Ferencvaros şi sunt aproape de eliminarea din Liga Campionilor la handbal feminin. Pe lângă vestea rea pe plan sportiv, vicecampioana României s-a confruntat şi cu acuzaţii de rasism din partea unei adversare. 

Beatrice Edwige, pivotul lui Ferencvaros, a plecat în lacrifmi la finalul meciului din Sala Polivalentă. În faţa reporterilor, handbalista l-a acuzat de rasism pe un fan rapidist, despre care a spus că a făcut gesturi pe care ea le-a interpretat nepotrivite. 

La Sport Center, MM Stoica a ascultat discursul dur al jucătoarei Beatrice Edwige şi a taxat felul în care handbalista s-a exprimat. Mai mult, oficialul FCSB nu a crezut varianta prezentată. 

"Cum adică semn spre piele, cum faci un semn spre piele? L-a făcut prost de 20 de ori în interviul ăsta. <<Stupid, stupid, stupid, stupid>> a spus în interviu. Putea să spună o dată şi gata, că unul l-a jignit. Prea multă sensibilitate. Am înţeles că s-a dus peste el după meci şi ăla a zis că n-a spus nimic.  

Nu ştiu cum se face gestul spre piele, nu înţeleg. Ea fugea pe contraatac şi ăla îi arăta aşa spre piele? Nu înţeleg. Deloc n-o cred. <<Stupid people, stupid people>>. Câteva mii de oameni sunt amazing, iar unul e stupid boy, stupid people, stupid people. Mi-a făcut semn spre skin şi stupid people. Nu cred chestiile astea", a spus revoltat MM Stoica, la Orange Sport. 

Beatrice Edwige: "Dacă îmi arăţi culoarea pielii, înseamnă că ai ceva împotriva mea"

"Există şi oameni idioţi, iar acel băiat cred că este idiot. În timpul meciului, nu ştiu exact ce înseamnă, dar mi-a arătat asta (n.r - duce mâna către faţă), mi-a arătat faţa. Dacă îmi arăţi culoarea pielii, înseamnă că ai ceva împotriva mea. 

Repet, nu vreau să pun toţi fanii Rapidului în aceeaşi oală. A fost vorba doar de un băiat stupid, iar handbalul nu merita asta, eu nu merit asta. Chiar sper ca acest om să nu mai intre în arena voastră. Din punctul meu de vedere, e un idiot care nu merită să fie catalogat fan al Rapidului", a spus, printre altele, jucătoarea de la Ferencvaros, după victoria cu Rapid

Afla mai multe despre: mm stoicabeatrice edwigerapid ferencvarosrasism rapid 

viewscnt
Articole similare