Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica e noul "oracol"! S-a adeverit ce a spus că se va întâmpla în România - Elveţia, după ce a avut dreptate şi cu Israel

MM Stoica e noul "oracol"! S-a adeverit ce a spus că se va întâmpla în România - Elveţia, după ce a avut dreptate şi cu Israel

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a avut din nou dreptate în privinţa fotbalistului care va marca pentru România. După ce l-a intuit pe George Puşcaş, cu Israel, MM a prezis că Denis Alibec va fi marcator cu Elveţia, ceea ce s-a întâmplat.

Dumitru Dragomir are concurenţă :) MM Stoica e noul "oracol", după ce a avut dreptate cu ce se va întâmpla şi în România - Elveţia

Reprezentativa României, care a obţinut săptămâna trecută calificarea la Campionatul European din 2024, întâlneşte Elveţia, pe Arena Naţională, în ultima etapă a grupei I a preliminariilor. Tribunele sunt pline, iar cei 50.000 de spectatori au văzut un mesaj puternic afişat pe "Uniţi sub tricolor"

Din studioul Orange Sport, MM Stoica a prefaţat atât Israel - România, 1-2, care a parafat calificarea tricoloră la turneul final, cât şi România - Elveţia, meci cu miză pentru stabilirea urnelor de la tragerea la sorţi. 

Întrebat care va fi marcatorul partidei România - Elveţia, MM Stoica l-a indicat pe Denis Alibec, introdus titular de Edi Iordănescu, în locul lui George Puşcaş. Iar conducătorul de la FCSB a avut din nou dreptate. 

Denis Alibec a deschis scorul pentru România în minutul 50, după o fază frumoasă de atac. Nicolae Stanciu a trimis lung mingea în careul elveţian, Moruţan a pasat cu capul în faţa porţii, de unde ex-atacantul Farului a trimis mingea în poartă cu piciorul stâng. 

A fost a doua previziune consecutivă care s-a adeverit, după ce MM Stoica a spus că George Puşcaş va fi marcatorul şi eroul României cu Israel, în penultima etapă a grupelor. 

„Nu doar că ne calificăm în seara asta (n.r. - după Israel - România), ne calificăm şi Puşcaş înscrie golul calificării iar noi ne facem coafura asta afro. I rest my case. Cireaşa de pe tort asta va fi, gol Puşki, ieşim în stradă. Am prevăzut aseară alegerea. Am făcut eu un calcul, că tot am prevăzut că joacă, câte minute a jucat în etapele trecute în Italia, are 16 minute şi 15 secunde media de meci. Puţin, foarte puţin. Mai are o calitate, în jocul aerian contează. Alibec, chiar dacă are fizic peste Puşcaş din toate punctele de vedere, nu contează în jocul aerian", declara MM Stoica, pentru Orange Sport. 

De asemenea, MM Stoica a intuit corect şi că Andrei Raţiu va fi titular şi integralist în meciurile cu Israel şi Elveţia, în faţa lui Vasile Mogoş. 

Înaintea meciului de pe Arena Naţional, România era lider în clasamentul grupei, cu 19 puncte, iar Elveţia este pe locul doi, cu 17 puncte. Israel este pe locul 3, cu 12 puncte, Kosovo este pe 4, cu 11 puncte, Belarus pe 5, cu 9 puncte, şi Andorra pe 6, cu două puncte. Tragerea la sorţi a turneului final al Euro 2024 va avea loc în 2 decembrie, la Hamburg.

Afla mai multe despre: mm stoica romania elvetiaisrael romania 

viewscnt
Articole similare