Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment de TENSIUNE în vestiarul FCSB: ”Dică s-a tăiat la mână după ce a spart o uşă”

Moment de TENSIUNE în vestiarul FCSB: ”Dică s-a tăiat la mână după ce a spart o uşă”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul FCSB, a povestit un moment tensionat din vestiarul echipei, care a schimbat radical faţa Stelei în acest sezon.

"După eşecul cu Viitorul, Dică s-a închis într-o sală, aici sus la cantonament, doar el cu jucătorii. Uşa aia e spartă de Dică, care s-a tăiat la mână şi după aia a arătat pe tablă cu mâna tăiată şi aşa mai departe.

Au stat vreo oră şi jumătate, eu nu am intrat. A spus fiecare ce are de spus, iar din momentul ăla noi am avut 10 victorii şi 3 rezultate de egalitate", a povestit Mihai Stoica pentru Fanatik.

"Budescu este one-man show. Nu înţeleg de ce nimeni nu a zis asta, înţeleg că au fost probleme în trecut cu Budescu, dar acum... O singură poveste. Fusesem cu Budescu, în dimineaţa meciului din Israel, la un mall acolo şi îi luase fiului său un microfon haios.

Din momentul în care s-a terminat meciul şi a intrat după interviurile de la flash în vestiar, Budescu a cântat la microfonul ăla. A cântat în autocar, compunând versuri pe moment. I-a făcut nişte versuri lui Vali Argăseală de ne aruncam pe jos de râs, cu prima să vină la băieţi şi chestii de genul ăsta.

La masă am stat cu toţii, am băut o bere. Budescu a cântat non-stop, a făcut versuri pentru fiecare. Este senzaţional ca băiat de vestiar, el este cel care a unit tot vestiarul", a adăugat Mihai Stoica pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1meme stoica,  

viewscnt
Articole similare