Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul brutal pentru care Dorin Rotariu ar fi refuzat Dinamo şi a semnat cu FCSB ! "Nu are el timp" | EXCLUSIV

Motivul brutal pentru care Dorin Rotariu ar fi refuzat Dinamo şi a semnat cu FCSB ! "Nu are el timp" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dorin Rotariu ar fi putut ajunge la Dinamo, dar în cele din urmă a ales FCSB. George Ţucudean consideră că atacantul lateral a lăsat partea sentimentală în spate şi s-a gândit la cariera sa, întrucât are deja 28 de ani.

George Ţucudean ştie de ce Dorin Rotariu nu a ales Dinamo şi a semnat cu FCSB

Dorin Rotariu a revenit în România şi a semnat cu FCSB, după ani în care nu a reuşit să se impună în Belgia, Ţările de Jos, Kazahstan sau Bulgaria. Mutarea a avut loc după insistenţa lui Iosif Rotariu, care s-a întâlnit cu Gigi Becali, pentru ca nepotul său să ajungă la o echipă care să poată face performanţă încă din acest sezon. 

De altfel, acesta ar fi şi motivul pentru care Dorin Rotariu n-a dorit să revină la Dinamo, consideră George Ţucudean.

După revenirea în Superliga, "câinii" încearcă să-şi recapete strălucirea din trecut şi nu pot emite pretenţii nici măcar pentru un loc de play-off.  

"Şi Rotariu acum se gândeşte în primul rând la cariera lui şi la el. N-are el timp acum să meargă la Dinamo să facă ceva. Să crească Dinamo? Omul, până revine Dinamo, poate-şi pune ghetele în cui.

Cred că face faţă presiunii (n.r. - la FCSB). Cred că e un băiat matur. A acumulat experienţă afară şi acum patronul (n.r. - Gigi Becali) de la Steaua (n.r. - FCSB) parcă e puţin mai răbdător. În primul rând, nu trebuie să te minţi pe tine. Să te antrenezi. Dacă păţeşte ceva ăla care trebuia să joace în locul tău? Stai nepregătit că nu te-a anunţat că joci?", a declarat George Ţucudean pentru Orange Sport.  

  • 142 de meciuri, 30 de goluri şi 21 de pase decisive sunt cifrele lui Dorin Rotariu la Dinamo, în cea mai bună perioadă din carieră. 

George Ţucudean, despre FCSB: "Jucătorii lor sunt ca nişte soldaţi"

Cu Dorin Rotariu sosit la FCSB, George Ţucudean a analizat şi sezonul în care echipa finanţată de Gigi Becali atacă titlul în Superliga, dar şi Cupa României. 

"Ei au luat jucătorii talentaţi, valoroşi din campionat, care sunt ca nişte soldaţi pe care îi pui acolo şi joacă. Conjunctura asta a făcut să meargă bine, dar să nu uităm că au fost cinci, şase ani în care n-a mers.

E un an bun pentru ei. Au mai avut şi în trecut. Când mai jucam şi eu, erau puternici, dar am fost noi mai buni şi am câştigat. Dar au un an bun, se bat până la capăt, nu s-a mai câştigat de mult campionatul şi cred că şi doresc şi ei. Cred că dacă vor câştiga campionatul, vor fi altfel, că asta le lipseşte lor, să câştige un trofeu major", a mai spus George Ţucudean pentru Orange Sport. 

Pentru Orange Sport, George Ţucudean a recunoscut că şi-ar fi dorit să revină la Dinamo, iar în cele din urmă a semnat cu FCSB. 

Afla mai multe despre: george tucudeandorin rotariudorin rotariu fcsbdorin rotariu dinamotransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare