Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mult prea uşor acordat!” Specialiştii nu au înţeles decizia de arbitraj. Cosmescu l-a făcut praf pe ”şeful” de la VAR | EXCLUSIV

”Mult prea uşor acordat!” Specialiştii nu au înţeles decizia de arbitraj. Cosmescu l-a făcut praf pe ”şeful” de la VAR | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Silviu Tudor Samuilă, Ovidiu Herea şi Bogdan Cosmescu şi-au îndreptat atenţia asupra unei faze controversate de arbitraj din Hermannstadt - Oţelul 4-1.

În prima repriză, cele mai importante momente au fost golurile. Echipa lui Dorinel Munteanu a deschis scorul în minutul 12, prin Samuel Teles, care a reluat în plasă o centrare a lui Cisotti. 

Ianis Stoica a egalat în minutul 26, iar Daniel Paraschiv i-a adus în avantaj pe sibieni, transformând un penalty în minutul 44. 

După pauză, gazdele au majorat diferenţa de pe tabelă, înscriind prin Ianis Stoica, în minutul 49, pentru ca Neguţ să stabilească scorul final în minutul 87. Astfel, Hermannstadt s-a impus cu 4-1.

Ce argumente a avut Horaţiu Feşnic în decizia de la Hermannstadt Oţelul? Cosmescu: ”Este foarte slab”

Samuilă, Herea şi Cosmescu au analizat faza din finalul primei reprize, în urma căreia Hermannstadt a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Cei trei nu au înţeles siguranţa din spatele deciziei luate de camera VAR, condusă de Horaţiu Feşnic, având în vedere că este foarte greu de spus dacă respectivul contact dintre Cisse şi Iancu s-a produs în careu.

Ovidiu Herea: Contact există, dar cred că a fost acordat mult prea uşor. Nici nu ştiu dacă a fost în careu. Este la limită, dar aş zice că este în afara careului.

Bogdan Cosmescu:  Nu înţeleg cum vede Feşnic. Este extraordinar de bun (n.r. ironic), cum îşi dă el seama că e în careu. Are nişte ochi fabuloşi. Cum îşi dă el seama că este în careu? Eu ştiam că VAR-ul trebuie să intervină dacă este absolut sigur. Feşnic este absolut sigur? El este foarte slab de fapt, dar dacă el îşi dă seama că este în careu la faza asta, înseamnă că este foarte bun

Silviu Tudor Samuilă: Sunt tentat să spun că  100% nu este penalty.  Mă uit la reluarea asta şi contactul nu are cum să fie în careu. 

Bogdan Cosmescu: Iancu a căzut că aşa vrea el, nu din cauza contactului.  A da faulturi în asemenea faze este o greşeală. Iancu are doar asta în cap: să se bage în faţa lui Cisse şi să se arunce.

Partida dintre Hermannstadt şi Oţelul a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Szabolcs Kovacs. În camera VAR s-au aflat Horaţiu Feşnic şi Claudiu Lucaciu.

  • VIDEO cu discuţia referitoare la penalty-ul primit de Hermannstadt

Afla mai multe despre: cosmescusilviu samuilăovidiu hereahermannstadtoţelulhoraţiu feşnicarbitraj 

viewscnt
Articole similare