Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu înţeleg de ce suporterii Rapidului nu au cântat”. Dezamăgire uriaşă în rândul giuleştenilor, după Rapid-Farul 1-2 | EXCLUSIV

”Nu înţeleg de ce suporterii Rapidului nu au cântat”. Dezamăgire uriaşă în rândul giuleştenilor, după Rapid-Farul 1-2 | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-2, vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Golurile constănţenilor au fost marcate de Louis Munteanu (min. 23 şi 56), în timp ce pentru rapidişti a marcat Albion Rrahmani din lovitură de la 11 metri (min. 85).

În urma acestui rezultat, Farul Constanţa a urcat pe locul 4, cu 25 de puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul 2, cu 28 de puncte. 

Ovidiu Herea, bulversat total după Rapid - Farul 1-2: ”Nu am înţeles de ce galeria nu a cântat!”

Prezent în studioul Orange Sport, fostul căpitan şi idol al Giuleştiului, Ovidiu Herea, s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care au stat lucrurile pe teren, în acest joc.

Fostul internaţional nu are nicio explicaţie de ce jucătorii lui Cristiano Bergodi au jucat atât de slab contra Farului.

În aceeaşi măsură, nu a înţeles de ce galeria Rapidului a ales să nu cânte la acest meci, în semn de protest, într-un moment în care echipa avea mare nevoie de susţinerea sa.

N-am înţeles mai nimic din ce s-a întâmplat în seara asta. Ce ziceam înainte de meci, că aceste evenimente ar trebui să-i unească, să fie o familie, am văzut cu totul altceva. Galeria nu a cântat.

Nu am înţeles de ce. Până la urmă nu s-a întâmplat nimic. Echipa avea nevoie de susţinere, iar ei nu au făcut acest lucru.

O seară neagră pentru Rapid. Au avut o oportunitate foarte mare. Farul n-a arătat bine pe foaie, dar în teren au jucat fotbal. Păcat pentru Rapid”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: ovidiu herearapid-farulgiulesti 

viewscnt
Articole similare