Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu poţi să îi dai gol!” Cine este portarul care poate apăra la FCSB, după ce Târnovanu a intrat în gura lui Becali | EXCLUSIV

”Nu poţi să îi dai gol!” Cine este portarul care poate apăra la FCSB, după ce Târnovanu a intrat în gura lui Becali | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ştefan Târnovanu are un sezon bun la FCSB, însă a fost criticat de Gigi Becali după meciul nereuşit cu Rapid, în care giuleştenii au surclasat liderul (4-0)

În urmă cu aproape trei săptămâni, după dezastrul din derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a spus că se gândeşte serios dacă Târnovanu merită să mai apere poarta echipei sale şi l-a adus în discuţie pe Andrei Vlad, care nu a mai apărat în campionat de aproape doi ani.

Portarul cu un meci la FCSB îi ”ameninţă” postul lui Târnovanu: ”Excepţional!”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica l-a lăudat pe Mihai Udrea (22 de ani) pentru atitudinea pe care acesta o arată la antranamente. Portarul crescut la Academia Gică Popescu are doar un meci în tricoul FCSB-ului, chiar împotriva lui Dinamo, în Cupa României (2020).

”E un băiat excepţional. Culmea…De ce râdeam: pentru că a făcut un antrenament azi (n.r. miercuri)… senzaţional! Au fost unele… Câteodată există câte un portar la antrenamente, competiţii, care te scoate din minţi, că eşti adversarul lui şi nu poţi să îi dai gol.

Cam aşa a fost azi Udrea. Se mai întâmplă şi din astea!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Udrea nu a bifat niciun minut în acest sezon. În ultimii ani, tânărul goalkeeper a fost împrumutat de FCSB la Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Unirea Constanţa. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 50.000 de euro.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbmihai udreaştefan târnovanuandrei vlad 

viewscnt
Articole similare