Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipă din Europa dispusă să plătească 1,5 milioane de euro pentru Moruţan

O echipă din Europa dispusă să plătească 1,5 milioane de euro pentru Moruţan

Superliga

Comentarii

Oficialii de la FC Botoşani au declarat că un club din Europa este dispus să pună la bătaie suma de 1,5 milioane de euro pentru al achiziţiona pe Olimpiu Moruţan (18 ani).

Valeriu Iftime spune că nu l-ar da pe Moruţan, dar are nevoie de bani şi este dispus să-l cedeze din vară dacă va primi un avans. 

“Moruţan este talismanul nostru, este valoarea pe care astăzi ne bazăm. Dacă va fi sănătos şi dacă ascultă de antrenor şi de noi, va fi un jucător care se duce la 2 milioane de euro. Eu ştiu discuţiile care sunt. Ultima discuţie purtată este de 1,5 milioane de euro. Este un club foarte serios care ne-a contactat, au venit să discute cu noi, au discutat şi cu jucătorul dar până în iarnă nu poate pleca. Eu nu aş vrea să-l dau în iarnă dar am nevoie de nişte bani. Cine îmi dă un avans, jucătorul poate pleca în vară la el. E foarte important ca acest jucător să facă progrese. Potrivit datelor InStat, la ora actuală, Moruţan e în primii cinci din campionat, pe postul lui. El are 18 ani iar ceilalţi au 20 şi ceva, 30 de ani. Cei de afară se uită la toţi parametrii. Dacă în vară, Moruţan are 10 goluri, 15 pase de gol şi este un jucător care nu se mai împiedică în faţa porţii, face bani mulţi”, a spus Valeriu Iftime.

Afla mai multe despre: fc botoşanimorutanoferta morutan,  

viewscnt
Articole similare