Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PACE la Dinamo! Refuzul lui Niculescu i-a salvat postul lui Miriuţă. Concluzia tehnicianului după şedinţa cu Negoiţă

PACE la Dinamo! Refuzul lui Niculescu i-a salvat postul lui Miriuţă. Concluzia tehnicianului după şedinţa cu Negoiţăgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Răsturnare de situaţie pentru Vasile Miriuţă, care va continua la Dinamo cel puţin până în iarnă. Tehnicianul a fost în această dimineaţă la sediul clubului pentru o şedinţă în urma căreia s-a decis ca tehnicianul de 49 să rămână la cârma echipei.

Marţi seară, soarta lui Miriuţă părea decisă, după ce Dinamo îl ofertase pe Claudiu Niculescu.  Niculescu a analizat propunerea peste noapte, iar în cele din urmă a decis să o refuze, în condiţiile în care viitorul clubului din Ştefan cel Mare este incert.

Astfel, Miriuţă va rămâne antrenorul lui Dinamo şi va fi pe bancă la partida cu CSM Poli Iaşi, de sâmbătă, în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare care au dus echipa la patru puncte de primul loc care asigură prezenţa în play-off.

După discuţiile cu Negoiţă, Miriuţă a precizat că o calificare în play-off nu este imposibilă.

"Am avut o discutie foarte constructiva cu conducerea, voi ramane in continuare la Dinamo. Rezultatele sunt foarte slabe, dar voi ramane pana la iarna. Negoita este langa mine, ma sustine, voi fi in continuare pe banca lui Dinamo", a anuntat Miriuta.

Ce meciuri mai are de disputat Dinamo în 2017

  • Liga 1: Dinamo - CSM Iaşi, 25.11
  • Cupa României: U Cluj - Dinamo, 29.11
  • Liga 1: Sepsi - Dinamo, 4.12
  • Liga 1: Dinamo - FC Voluntari, 11.12
  • Liga 1: ACS Poli - Dinamo, 18.12

Niculescu: "Nu pot să neg oferta"

Din informaţiile Telekom Sport, Ionuţ Negoiţă negociase personal aducerea lui Claudiu Niculescu şi a purtat discuţii în acest sens inclusiv cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele. Chiar fostul atacant al luI Dinamo a recunoscut negocierile cu Dinamo, dar a precizat că se simte dator faţă de FC Voluntari, echipa care i-a oferit încredere.

"Toată lumea a vorbit despre asta, nu pot să neg oferta. Am fost sunat de conducerea clubului, le-am mulţumit frumos că s-au gândit la mine, dar am refuzat. Am un respect deosebit pentru oamenii de-aici. Mi-au oferit şansa de a reveni în Liga 1 în primăvară. Am făcut lucruri frumoase împreună şi am considerat că nu pot lăsa echipa la jumătate de drum. Este decizia corectă pe care aş fi putut să o iau", a spus Claudiu Niculescu în această dimineaţă.



 

Afla mai multe despre: danciulescudinamonegoitamihaescu 

viewscnt
Articole similare