Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cea mai nebună cotă aleasă de Pandi

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cea mai nebună cotă aleasă de Pandi

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” vine cu o cotă nebună de tot în această săptămână! Nu uitaţi că aveţi 3 bilete din care să vă inspiraţi la Superbet: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială”.

Începe un nou week-end plin de meciuri şi, implicit, aveţi nenumărate ocazii de a paria. Dacă vreţi să vă inspiraţi, nu rataţi ”Pariază pe telefon”, emisiunea în care Pandi alege cele mai bune cote, care să vă ajute să câştigaţi. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele cu care vă delectaţi în fiecare săptămână.

”Soliştii”

Pandi v-a pregătit 6 meciuri pe ”Solişti”, din cele mai tari campionate ale Europei. Aveţi partide din Premier League, La Liga, dar şi din Franţa. Victoria lui Liverpool, lider în Anglia, cu United, aflată în afara locurilor europene, are cotă 1.42 la Superbet.

Din Spania, Pandi a ales meciul dintre Real şi Villarreal şi a mizat pe succesul galacticilor. După 16 etape, Real e pe doi, la două puncte în spatele liderului Girona, şi nu-şi mai permite paşi greşiţi, dacă vrea să urce pe prima poziţie.

Marseille e pe o pantă ascendentă în Ligue 1, cu 3 victorii în ultimele 3 meciuri. Momentan, e pe loc de Conference League, iar meciul cu Clermont ar trebui să fie uşor, dacă ne luăm după poziţiile din clasament. Clermont este penultima.

Pe ”Solişti” este şi meciul echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK, în deplasare cu Asteras. Superbet oferă cotă 1.60 pentru victoria oaspeţilor. Hertha - VfL Osnabruck şi Lausanne Ouchy - Young Boys sunt celelalte două meciuri alese de Panduru pentru acest bilet.

”Peste 2.5 goluri”

Aşa cum v-am obişnuit, tot 6 meciuri aveţi şi pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. Evident, Pandi a mizat pe campionatele în care se marchează mult, etapă de etapă. Astfel, Premier League şi Bundesliga nu au cum să lipsească de pe acest bilet.

Din Germania, Pandi a ales 3 meciuri de data aceasta. Liderul Leverkusen joacă acasă, cu Frankfurt. 39 de goluri a marcat Leverkusen în primele 14 etape din Bundesliga. Doar Bayern a înscris mai multe, 44, dar bavarezii au şi un meci mai puţin disputat.

Şi Leipzig stă bine în ofensivă, cu 34 de goluri, în timp ce adversara ei din această etapă, Hoffenheim, a marcat 28. Tot 28 de reuşite are şi Dortmund, care sâmbătă are meci în deplasare cu Augsburg.

Săptămâna aceasta, pe biletul lui Pandi, Anglia este reprezentată de meciul dintre Arsenal şi Brighton. Cele două echipe au marcat câte 33 de goluri în primele 16 etape din Premier League.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Augsburg - Dortmund - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Celtic - Hearts - Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Leipzig - Hoffenheim - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Arsenal - Brighton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.60
  • Ajax - Zwolle - Peste 2,5 goluri – cotă 1.36
  • Leverkusen - Eintracht Frankfurt - Peste 2,5 goluri – cotă 1.50

”Nebunie Mondială”

Iată-ne şi la partea cea mai interesantă. Săptămâna aceasta, Pandi a ajuns la o cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”. Peste 1.200 aveţi cotă, dacă vă ies toate cele 10 meciuri de pe bilet.

Două meciuri au cotă 2.25, unul din La Liga şi unul din Premier League. Ca să bifaţi aceste cote, ar trebui ca ambele echipe să marcheze şi să se dea cel puţin 3 goluri în Bilbao - Atletico Madrid şi în West Ham - Wolverhampton.

Avem şi o cotă de 2.20, pe duelul dintre Sparta Rotterdam şi Twente. Dacă vor înscrie şi Bologna, dar şi AS Roma, Superbet oferă cotă 2.15, în timp ce la meciurile Lille - PSG şi Lazio - Inter, Pandi a selectat cote de 2.00.

Mai jos aveţi toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Bilbao - Atletico Madrid - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Sparta Rotterdam - Twente - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.20
  • West Ham - Wolverhampton - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • Luzern - Basel - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Bologna - AS Roma - GG - cotă 2.15
  • AZ Alkmaar - PSV Eindhoven - 2 - cotă 1.90
  • Lille - PSG - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.00
  • Lazio - Inter - GG - cotă 2.00
  • Braga - Benfica - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.90
  • Sporting Lisabona - Porto - GG - cotă 1.85

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare