Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”

”Pariază pe telefon” vă ajută să înverziţi biletul la Superbet! Cotă fabuloasă pe ”Nebunie Mondială”

Pariuri sportive

Comentarii

”Pariază pe telefon” v-a pregătit şi de data aceasta cele mai bune cote la Superbet. Pandi are din nou 3 bilete pentru voi, cu meciuri analizate cu mare atenţie.

”Pariază pe telefon” vă ajută şi în această săptămână să înverziţi biletul la Superbet. Aveţi de unde alege: ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie Mondială” sunt biletele pe care vi le-a pregătit Panduru.

”Soliştii”

Ca în fiecare săptămână, Pandi are 6 meciuri pe ”Solişti”. Nu lipsesc partide din Premier League, Serie A, Bundesliga sau Ligue 1. Victoria lui Stuttgart, care e pe podium în Germania, cu Werder Bremen are cotă 1.42 la Superbet.

Şi Milan este favorită cu Frosinone. Echipa lui Stefano Pioli e aproape eliminată din Liga Campionilor, după eşecul usturător cu Dortmund, dar vrea să-şi ia revanşa în Serie A. Milan e pe 3, la 6 puncte în spatele liderului Inter. Frosinone e pe poziţia a 10-a.

Cu prima şansă pleacă şi Arsenal în meciul de pe teren propriu cu Wolves. Liderul din Premier League are o singură înfrângere în 13 etape, în timp ce adversara din week-end e pe locul 12, la 15 puncte distanţă de Arsenal.

În Franţa, PSG are meci în deplasare cu Le Havre. Parizienii vin după un egal cu scandal în Liga Campionilor şi vor să-şi menţină prima poziţie în Ligue 1. Pentru asta, au nevoie de victorie, care este cotată cu 1.38 la Superbet.

Ultimele două meciuri de pe ”Solişti” sunt din Turcia şi din Cehia. Este vorba despre Pendikspor - Galata şi Pardubice - Sparta Praga.

”Peste 2.5 goluri”

6 meciuri aveţi şi pe biletul destinat golurilor. Dacă vă place să pariaţi că se marchează pe bandă rulantă, Pandi a ales câteva dintre cele mai bune variante oferite de Superbet. Bineînţeles că aveţi şi cote destul de bune, dacă mergeţi pe mâna lui Panduru.

Cea mai mare cotă vine din Olanda, unde în week-end e derby între primele două clasate, PSV şi Feyenoord. Sunt şanse mari să se marcheze mult, în condiţiile în care cele două echipe au de departe cele mai bune atacuri din Olanda. PSV a marcat 48 de goluri în 13 etape, iar Feyenoord 40.

Cotă bună la cel puţin 3 goluri marcate are şi meciul dintre Chelsea şi Brighton, dar şi cel dintre Pardubice şi Sparta Praga. Fosta echipă a lui Nicuşor Stanciu are o ofensivă de top, cu 40 de goluri marcate în 16 meciuri.

Pandi mizează că se vor marca peste 2.5 goluri şi în duelul dintre City şi Tottenham, dar şi în cel dintre Leverkusen şi Dortmund. Cetăţenii au marcat cele mai multe goluri în Anglia, 33, în timp ce Tottenham a punctat de 25 de ori.

Şi Leverkusen, liderul din Bundesliga, stă bine în ofensivă, cu 37 de goluri în 12 meciuri.

Iată care sunt toate meciurile de pe biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Zlin - Slavia Praga - Peste 2,5 goluri – cotă 1.47
  • Manchester City - Tottenham - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Leverkusen - Dortmund - Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Chelsea - Brighton - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55
  • Feyenoord - PSV - Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Pardubice - Sparta Praga - Peste 2,5 goluri – cotă 1.55

”Nebunie Mondială”

Ultimul bilet este şi cel mai tentant, dacă este să vă luaţi doar după cotă. Aproape 1.200 este cota finală obţinută de Panduru pe ”Nebunie Mondială”. Din cele 10 meciuri de pe bilet, 7 au cotă peste 2.00.

Cea mai mare cotă, 2.25, este pe meciul unei echipe la care joacă şi un român. Este vorba despre Rakow şi Deian Sorescu, care vor juca în deplasare la Slask Wroclaw, liderul din Polonia. Pandi a ales GG & Peste 2.5 goluri pentru această partidă.

De pe ”Nebunie Mondială” nu au cum să lipsească dueluri din Spania, Franţa, Belgia sau Turcia. Vă spunem doar că Pandi nu a sărit din schemă unul dintre cele mai interesante meciuri ale finalului de săptămână: Barcelona - Atletico

Iată care sunt toate meciurile şi toate cotele selectate de Pandi pentru ”Nebunie Mondială”:

  • Ankaragucu - Beşiktaş - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.15
  • Lille - Metz - GG - cotă 2.05
  • Slask Wroclaw - Rakow - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.25
  • FC Copenhaga - Aarhus - GG - cotă 1.85
  • Barcelona - Atletico Madrid - GG & Peste 2.5 goluri  - cotă 2.10
  • Osasuna - Sociedad - GG - cotă 2.15
  • Genk - Gent - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.80
  • Trabzonspor - Kayserispor - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Almeria - Betis - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 2.10
  • Young Boys - Servette - GG & Peste 2.5 goluri - cotă 1.80

Urmăriţi în clipul de mai jos ediţia din această săptămână a emisiunii ”Pariază pe telefon”:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuripanduru 

viewscnt
Articole similare