Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Per Johansson surprinde: "Cei din conducere mi-au spus că îşi doresc ca eu să rămân"

Per Johansson surprinde: "Cei din conducere mi-au spus că îşi doresc ca eu să rămân"

Handbal

Comentarii

Per Johansson, antrenorul CSM-ului, a declarat la finalul victoriei cu Rostov că şefii clubului i-au propus să rămână şi în următorul sezon. Totuşi, înainte de meci, Bogdan Vasiliu, preşedintele clubului, a avut o cu totul altă poziţie.

CITEŞTE ŞI

"Încep să mă obişnuiesc să preiau o echipă din mers. Am făcut acest lucru şi anul trecut, deci m-am obişnuit. Dar bineînţeles, dacă lucrezi mai mult timp într-o echipă, ai şanse mai mari să influeţezi evoluţia echipei. A fost o muncă grea în acest sezon. Cred că am început bine. Am câştigat Cupa României. Apoi am făcut un meci extraordinar cu Metz. 

Sunt fericit că astăzi am reuşit să arătăm pasiune, energie şi viteză. A fost un final bun, dar dacă lucrezi pe termen lung... E o perioadă destul de lungă la Bucureşti, dar se poate şi mai bine de atât. 

Mi s-a cerut să rămân la Bucureşti, dar am spus că vreau să mă concentrez doar la acest turneu, Final Four. Respect şi ceea ce se întâmplă în Muntenegru, acolo unde sunt selecţioner şi sunt mândru de acest lucru. Desigur, trebuie să purtăm discuţii pentru că nu plănuiam să vin la Bucureşti în această primăvară. Totul rămâne deschis. Nu am discutat, dar mi-au zis că îşi doresc să rămân. Nu am vorbit despre contract, Vreau să vorbesc cu cei din Muntenegru mai întâi" - a spus Per Johansson

Afla mai multe despre: per johanssonhandbalcsm bucuresti,  

viewscnt
Articole similare