Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere importantă la Borussia Dortmund pentru returul de foc cu Atletico Madrid din Liga Campionilor. Marcatorul de pe Metropolitano nu va juca în Germania

Pierdere importantă la Borussia Dortmund pentru returul de foc cu Atletico Madrid din Liga Campionilor. Marcatorul de pe Metropolitano nu va juca în Germania
Comentarii

Sebastien Haller (29 de ani) nu va juca în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor cu Atletico Madrid.

OUT de la Borussia Dortmund pentru returul cu Atletico Madrid

Atacantul ivorian Sebastian Haller s-a accidentat la glezna stângă în meciul de campionat de sâmbătă, a anunţat, luni, 15 aprilie, antrenorul Borussiei Dortmund, Edin Terzic. El nu va fi disponibil pentru meciul cu Atletico Madrid, din returul sferturilor Ligii Campionilor.

"Pentru Sebastien Haller, avem un diagnostic iniţial. El s-a accidentat din nou la glezna stângă. Va avea o săptămână întreagă de odihnă şi vom vedea sâmbătă cu un diagnostic final pentru a defini o durată mai clară a indisponibilităţii", a explicat Edin Terzic la conferinţa de presă.

"Dar ne aşteptăm să fie indisponibil pentru următoarele două sau trei săptămâni", a adăugat antrenorul de la Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund joacă, acasă, cu Atletico Madrid, marţi, 16 aprilie, de la ora 22.00, manşa secundă din sferturile Ligii Campionilor. În tur, scorul a fost 2-1, pentru madrileni.

Sebastien Haller a fost cel care a marcat pentru Borussia în meciul de pe Metropolitano, reducând din diferenţă pe tabelă. Astfel, datorită golului său, nemţii încă păstrează şanse consistente la calificarea în careul de aşi al Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: liga campionilorsebastian hallerborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare